خلاصه اختراع : در اختراع افزايش ماندگاري سيب زميني تازه برش خورده با استفاده از تكنيك پوشش هاي كامپوزيت خوراكي از نوعي پوشش خوراكي متشكل از كتيرا، كربوكسي متيل سلولز CMC، اسيد آسكوربيك و متا بي سولفيت سديم، هركدام با درصد مشخص و به صورت محلول در آب، استفاده شده است. در اين اختراع كوشيده ايم تا با بهره گيري از يك فرايند جديد و كاربردي به اهداف مهمي در حوزه افزايش ماندگاري سيب زميني پوست كنده و خرد شده از جمله افزايش ماندگاري تا 15 روز، دستيابي به يك پوشش خوراكي فاقد مواد نگهدارنده و سهل الوصول، كاهش ضايعات محصولات كشاورزي، ترد و يكدست شدن سيب زميني سرخ شده، افزايش كيفيت طعم سيب زميني سرخ يا پخته شده، جذب روغن پايينتر در هنگام سرخ كردن سيب زميني، كاهش هزينه هاي نگهداري سيب زميني و... جامه عمل پوشانيم.
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع