نسخه آزمایشی

كنترل فرايند و بهينه يابي شرايط كريستاليزاسيون قندهاي جانشين ساكارز و توليد نبات با كالري كاهش يافته براي انواع نبات
control and optimization of sugar substitutes and production of low calories rock candy (all type)

شماره اظهارنامه: 139750140003001092
مالک/مالکان: شركت كشاورزي توليدي زعفران سحرخيز

نوع شخص حقوقي:سهامي خاص شماره ثبت: 18810


تاریخ اظهارنامه: 1397/02/05

شماره ثبت : 98401
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1398/01/31
طبقه بندی بین المللی: A23L 1/22


خلاصه اختراع :

امروزه با توجه به زندگي مدرن و ماشيني، كمبود تحرك و كالري بالاي رژيم غذايي روزانه افراد و در نتيجه شيوع روز افزون مشكلات و بيماريهاي مربوط به افزايش وزن و چاقي از جمله ديابت و بيماريهاي قلبي و عروقي صنايع غذايي و كارشناسان اين حوزه در جستجوي جايگزين هاي مناسب براي ساكارز هستند تا از اين طريق ميزان كالري محصولات خود را كاهش داده و همچنين خصوصيات تغذيه اي محصولات خود را بهبود بخشند. از اينرو و صنعت غذا براي بهينه كردن ارزش تغذيهاي در كنار حفظ يا بهبود طعم محصول، بر طراحي مجدد مواد غذايي سنتي متمركزشده است. به علاوه به دليل عدم متابوليزه شدن گلوكز حاصل از هيدروليز ساكارز در بدن بدون وجود انسولين، و افزايش سطح قند خون در افراد ديابتي به دليل توليد مقادير پايين انسولين در پانكراس (ديابت نوع 1 (و كاهش گيرنده هاي انسولين در سطح سلولها (ديابت نوع 2) تقاضاي روز افزوني براي مواد غذايي ويژه افراد ديابتي وجود دارد. با توجه به اينكه نبات به عنوان محصول سنتي كشورمان از ساكاروز تشكيل مي شود اين اختراع به منظور تهيه نبات با كالري كاهش يافته با استفاده از انواع قندهاي جانشين ساكاروز كه قابليت استفاده براي طيف وسيعي از افراد را داشته باشد، انجام شده است. لذا براي توليد نبات كم كالري با استفاده از جايگزين هاي مناسب ساكارز شناخت مراحل كريستاليزاسيون و همچنين خصوصيات قندهاي جايگزين مورد استفاده ضروري مي باشد.از آنجائيكه در مطالعات و تحقيقات انجام شده بر روي فرآيند كريستاليزاسيون هيچ گونه تحقيق مشابهي در زمينه استفاده از جايگزين هاي ساكارز در توليد نبات انجام نشده است و به دليل اينكه فرايند كريستاليزاسيون تنها تحت شرايط ويژه اي صورت مي گيرد و فاكتورهاي گوناگوني در اين امر دخيل هستند لذا مطالعاتي بر روي چگونگي كريستاليزاسيون انواع قندها و در شرايط مختلف و با تغيير در عوامل موثر در كريستاليزاسيون صورت گرفت تا در نهايت محصول نبات كم كالري تهيه گرديد.


جهت نمایش اطلاعات تکمیلی در مورد این اختراع، وارد حساب کاربری خود بشود.