نسخه آزمایشی

فرآيند توليد و غيرفعالسازي حرارتي ساكاروميسس سرويسيه/بولاردي مورداستفاده در مكمل خوراكي

شماره اظهارنامه: 139850140003011126
مالک/مالکان: شركت مايا زيست فرآيند

نوع شخص حقوقي:سهامي خاص شماره ثبت: 432093


شماره ثبت : 103448
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1399/10/23
طبقه بندی بین المللی: A23L 33/00


خلاصه اختراع :

جنس ساكارومايسس شامل دو گونه مشهور ساكاروميسس سرويسيه (Saccharomyces cerevisiae) و ساكاروميسس بولاردي (Saccharomyces boulardii) است. مخمر س. بولاردي به عنوان يك سويه پروبيوتيكي در درمان و پيشگيري انواع اسهال و مشكلات گوارشي استفاده مي شود.همچنين مخمر بعنوان يك منبع طبيعي و غني از ويتامين هاي گروه ب، اثرات قابل ملاحظه اي بر سلامت بدن دارد. در اين اختراع، روش غيرفعال سازي ارائه شده است كه ارزش تغذيه اي مخمر حفظ شده و پودر مخمر با كيفيت غذايي بالا و با روشي مقرون به صرفه تهيه مي شود.محيط كشت مورد استفاده به منظور رشد بهينه مخمر شامل شربت ذرت % 35-5 ترجيحا % 20-10 ، سوكروز % 10-2 ،محلول عناصر كمياب % 1-1/0 مي باشد. فرمنتيشن به مدت 24 ساعت در دماي 30 درجه سليسيوس انجام شد و تعداد سلول هاي مخمري به cfu/ml 108×5/8-5/4 رسيد. سپس فرآيند جداسازي و خشك كردن انجام پذيرفت. پس از آسياب كردن مخمرها فرآيند غيرفعال سازي در سه مرحله توسط اتوكلاو در دما و زمان مشخص انجام شد. بنابراين با توجه به فرآيند توليد سلول هاي مخمر بدون آسيب به ويتامين ها و پروتئين ها به طور كامل غير فعال مي شوند.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/L3HOX721

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع