نسخه آزمایشی

ماست فراسودمند بااستفاده از الياف پروتئين و روش تهيه آن
Functional yogurt using protein fibers and method of making


تاریخ اظهارنامه: 1399/03/31
شماره ثبت : 103929
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1399/12/13
طبقه بندی بین المللی:


خلاصه اختراع :

الياف پروتئيني به دليل داشتن ساختار رشته اي مي توانند براي بهبود بافت محصولات غذايي با پروتئين زياد (بيش از 10%) استفاده شوند. توليد ماست با محتواي پروتئيني زياد با خواص حسي مطلوب كه در مدت نگهداري سفتي بافت خود را حفظ كرده و آب پس ندهد، همواره مورد توجه مصرف كنندگان بوده است. استفاده از اين محصولات در رژيم هاي لاغري باعث كاهش وزن مصرف كننده مي شود و براي سالمندان و ورزشكاران كه نياز به پروتئين زياد در رژيم غذايي خود دارند، بسيار مناسب است. براي به دست آوردن بافت مطلوب و ويژگي هاي تكنولوژيكي مناسب، به فرمولاسيون ماست بامحتواي پروتئين بالا، پلي ساكاريدهاي مختلفي اضافه مي شود. در حالي كه با استفاده از الياف پروتئين به جاي پلي ساكاريدها مي توان علاوه بر افزايش محتواي پروتئين محصول نهايي، باعث ارتقاء كيفي و تكنولوژيكي اين محصولات در مقايسه با فرآورده هاي مشابه شود. ضمن اينكه از منابع پروتئين بدست آمده از پسماندها نيز مي توان استفاده مطلوب كرد و مشكلات ناشي از سوء تغذيه پروتئيني را نيز برطرف نمود.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/0N9EVK21

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...