شماره ثبت : 79572
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1392/03/06
طبقه بندی بین المللی:

خلاصه اختراع : كلدكرم ها عبارتند از امولسيون آب در روغن كه داراي حالت نرم كنندگي و درخشندگي است . علت اين كه به اين مواد كلد كرم گفته مي شود اين است كه به هنگام كاربرد آن روي پوست احساس خنكي ايجاد مي شود كه ناشي از تبخير تدريجي آب درون آن است . يك كلد كرم مرغوب بايد شامل 50% چربي و 50 % آب باشد اما به دليل سخت بودن تركيب آب با چربي تهيه چنين كلدكرمي ميسر نخواهد بود و درصورت تهيه نيز تركيب پايداري حاصل نخواهد شد . همچنين در اين ماده با گذشت زمان نبايد جدا شدن آب از روغن يا لكه و چروك مشاهده شود . به منظور خنثي كردن موم ها كه نوعي اسيد چرب مي باشند از مواد قليايي استفاده مي شود كه درنتيجه آن نوعي صابون در محيط روغني ايجاد مي شود كه باعث معلق درآوردن چربي هاي موجود نيز مي شود و منجر به تشكيل امولسيون روغن در آب مي شود . در زير نحوه ساخت چند كلد كرم ساده و موثر آموزش داده مي شود .

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/9MK84YMKY

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...