شماره اظهارنامه: 139750140003006861

تاریخ اظهارنامه: 1397/08/21
شماره ثبت : 99080
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1398/05/08
طبقه بندی بین المللی: A23L 7/13 A23L 19/18

خلاصه اختراع : "اسنك، خوراكي سبك است كه معمولاً به صورت ميان‌وعده مصرف مي‌شود، خوردن ميان وعده‌ها و اينكه از چه مواد غذايي تشكيل مي‌شوند، يكي از اصول تغذيه مناسب است. به دليل آنكه كودكان در وعده‌هاي اصلي كمتر غذا مي‌خورند، مصرف مرتب ميان وعدهها نقش مهمي در تغذيه كودكان دارد و متاسفانه برخي والدين ميان¬وعده‌هاي كم ارزشي همچون پفك و چيپس در اختيار كودكان گذاشته‌اند؛ در حالي كه با جايگزين نمودن انواع اسنكهاي سويق، مي‌توان ميان وعده‌هاي بسيارمغذي و البته متنوع مهيا نمود. ‏ يكي از ميان وعده‌هاي پرمصرف در ميان عوام جامعه فرآورده‌هاي اسنكي است. اسنك سويق از آن جا كه سرشار از مواد مغذي مختلف به ويژه براي كودكان و كهنسالان است، مي‌تواند جايگزين مناسبي براي ميان وعده‌هاي ناسالم و تنقلات موجود در بازار باشد. فرمولاسيون اسنك سويق شامل جو و سنجد (پوست،گوشت و هسته) كه داراي مواد مغذي از جمله خواص تغذيه‌اي خوب از جمله غني بودن از مواد معدني كم مقدار از جمله فسفر، منگنز، منيزيوم، موليبدن و نيز پروتئين و ويتامين‌هاي ب مي‌باشد. در توليد فراورده از عمليات سالم و طبيعي و نسبتا ارزان اكستروژن استفاده شده است. اين فراورده در بسته‌هاي 100 گرمي بسته بندي شده و در كليه فروشگاه‌ها قابل عرضه مي‌باشد. هدف پژوهش حاضر توليد ميان‌وعده حجيم فراسودمند بر پايه غلات با رويكرد نوآوري در توليد، ارتقاي ارزش غذايي و حفظ تركيبات فراسودمند است. با هدف بهينه‌سازي فرآيند پخت اكستروژن و فرمولاسيون فرآورده حجيم فراسودمند بر پايه غلات ، با سه عامل دما ، رطوبت ، فشار انجام گرفت. "

لینک کوتاه این صفحه :

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه