logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: فرایند استخراج ویروس و RNA گیاهی با استفاده از نانو ساختارهای كربنی

اظهارنامه: 1391/12/13

اظهارنامه: 13915014000310143

ثبت: 1392/10/17

ثبت: 81646

مالک/مالکان: آقای احمد امیری - آقای قاسم ترابی - آقای مهدی شنبدی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: مهدی شنبدی - قاسم ترابی - احمد امیری

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

خلاصه طرح استخراج ویروس و آر ان ای گیاهی با استفاده از نانو ساختارهای كربنی در بین نانو ساختارهای گوناگون نانولوله‌های كربنی به دلیل خواص بالقوه ضد میكروبی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. در بین این خواص، فعالیت ضد میكروبی نانولوله‌های كربنی به دلیل مكانیسم كاملا متفاوت با سایر مواد توجه این گروه تحقیقاتی را به خود معطوف كرده است. نانولوله‌های كربنی با ایجاد شكاف در دیواره سلولزی گیاه و همچنین تخریب غشاء پلاسمایی سلول باعث بیرون ریختن كامل آر ان ای و دی ان ای از سلول می‌شود. علاوه بر این، نانولوله ها باعث تخریب پوشش كپسیدی ویروس (پروتئین پوششی ویروس) می‌شوند. از سوی دیگر، در روش فوق‌الذكر مراحل استخراج ژنوم در مدت زمان بسیار كمتر نسبت به روش‌های دستی در غایب هرگونه مواد شیمیایی خطرناك انجام می‌گیرد. فرایند انجام گرفته جهت استخراج ژنوم گیاه به شرح زیر می‌باشد. ابتدا برگ‌های جمع آوری شده به مقدار 40 میلی گرم در ازت مایع خرد می‌شود. سپس 100 میكرو لیتر سوسپانسیون نانولوله های كربنی حاوی ستیل تری متیل آمونیوم بروماید با 40 میلی گرم بافت به همراه 200 میكرو لیتر كلروفرم مخلوط می‌شود. 15 ثانیه ورتكس و 5 دقیقه روی یخ قرار داده می‌شود. سپس مخلوط به مدت 15 دقیقه در دمای °C4 و 12000 دور بر دقیقه در سانتریفیوژ قرار داده می‌شود. بعد از سانتریفیوژ، فاز بالایی را به یك میكرو تیوب جدید منتقل كرده و هم حجم آن ایزو پروپانول اضافه می‌شود. بعد از 4 بار سر و ته كردن، در °C 20- به مدت 30 دقیقه قرار داده می‌شود. سپس سانتریفیوژ در 12000 دور بر دقیقه و برای 10 دقیقه در دمای °C4 تنظیم می‌شود. بعد از این عملیات، سوپرناتانت را حذف و با اضافه كردن یك میلی لیتر الكل 80 درصد، حل می‌شود. مجددا سانتریفیوژ در 12000 دور بر دقیقه و دمای °C4 به مدت 5 دقیقه تنطیم می‌شود. بعد از اتمام سانتریفیوژ، مجددا سوپرناتانت حذف و پلت خشك می‌شود. سپس آن را در 20 میكرو لیتر آب دپسی حل و آن را در °C 80- به مدت طولانی قرار داده می‌شود. باند bp 300 كه بر روی ژل آكاروز یك درصد ریخته (load) شده است، بر اساس پرایمرهای تخصصی طراحی شده‌اند و مخصوص ویروس بیت بلك اسكورچ (Beet Black Scorch Virus) می‌باشند كه تاییدی بر استخراج دقیق آر ان ای ویروس مورد نظر می‌باشد (شكل 1). از این دستاورد می‌توان در ساخت كیت های استخراج ژنوم با كیفیت و كمیت بالا در علومی همچون بیوتكنولوژی كشاورزی، گیاه پزشكی، دامپزشكی، پزشكی و تمامی علوم مرتبط با بیولوژی موجود زنده استفاده كرد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.