خلاصه اختراع : با توجه به اهميت روز افزون توليد فرآوردههاي گوشتي نظير همبرگر در كشور، كيفيت اين محصولات از اهميت خاصي برخوردار است. لذا در اين پژوهش تأثير آرد دانه آمارانت به عنوان جايگزين پروتئين سويا و آرد سوخاري در فرمولاسيون همبرگر معمولي با هدف توليد محصول همبرگري با كيفيت بهتر مورد بررسي شد. ويژگيهاي شيميايي ( پروتئين، خاكستر و...)، فيزيكي ( بافت، افت وزني و...)، ميكروبي و حسي را مورد بررسي قرار گرفت و نتايج حاصل از اين پژوهش نشان داد، نمونهها از نظر ويژگيهاي ذكر شده از نمونه شاهد بدون آرد آمارانت بهتر بودند. استفاده از آرد آمارانت در همبرگر معمولي منجر به توليد محصول با ويژگيهاي مطلوب و قابل پذيرش براي مصرف كنندگان مي تواند بشود.
جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.
- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران
- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)
- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع