شماره اظهارنامه: 139250140003006451

تاریخ اظهارنامه: 1392/07/28
شماره ثبت : 91845
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1396/01/27
طبقه بندی بین المللی: A23L

خلاصه اختراع : كره كم‌چرب حاضر با هدف ايجاد تنوع در محصولات كم‌چرب و كم‌كالري موجود در سبد خانوار، دستيابي به دانش فني و شرايط فرايند براي توليد كره كم‌چرب و بكارگيري سيستم بهينه امولسيوني براي توليد محصولات رژيمي و كم‌چرب توليد شد. تاثير افزودن تركيبات اصلي به‌كاررفته در فرمولاسيون اين محصول نظير آرد كامل سويا، كازئينات سديم و تركيبات پايداركننده بر ويژگي‌هاي بافتي و رئولوژيكي كره كم‌چرب نظير سختي، گسترش‌پذيري، چسبندگي، الاستيسيته و قوام، ويژگي‌هاي حسي شامل نرمي، گسترش‌پذيري، خرد شدن، سختي، چسبندگي، پيوستگي، سرعت ذوب، پوشش دهاني، آروماي كره‌اي، عطر و طعم سويا و پذيرش كلي و نيز خصوصيات ذوبي مورد بررسي قرار گرفت. تركيبات پروتئيني به‌كاررفته در اين محصول علاوه بر اينكه توانستند جايگزين خوبي براي كره محسوب شوند خصوصيات حسي مطلوبي را در محصول ايجاد كردند. تركيبات پروتئيني موجود در فرمولاسيون كره كم‌چرب در اثر تراكنش با آب باعث نرم‌شدن ساختار محصول مي‌شوند و همچنين در برهم كنشي كه با امولسيفايرها داشتند توانستند باعث كاهش كشش سطحي و بين سطحي در امولسيون آب در روغن محصول شده و به پايداري بيشتر آن كمك كنند. پايداركننده‌هاي بكار رفته به‌صورت الكترواستاتيكي با كازئينات سديم واكنش داده و يك شبكه سه‌بعدي تشكيل مي‌دهند كه نسبت به جداشدن فاز مقاوم است.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/public/bEDgMQOjP

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...