شماره اظهارنامه: 140050140003003897
مالک/مالکان: خانم سمانه اعظمی

تاریخ اظهارنامه: 1400/05/13
مخترع/مخترعان: سمانه اعظمی
شماره ثبت : 105500
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1400/08/11
طبقه بندی بین المللی: A23B 4/00

خلاصه اختراع : هنگامي كه عصاره ها به صورت كنسرو و استريليزه و يا در قالب صنعتي تبديل مي شوند به دليل اتوكلاو شدن و يا دماي بالا،بافت ژلاتين شدن را از دست مي دهند ،از آنجايي كه اين عصاره ها به ژلاتينه بودن معروف هستند از موادي كه خاصيت ژلاتينه شدن را در اين شرايط(دماي بالا)حفظ مي كنند استفاده مي شود.در اين محصول از آگار آگار كه خود داراي خواص مي باشد استفاده شده است و به ازاي هر1000گرم عصاره به مقدار 2گرم از آگار را در آب سرد مخلوط كرده و به عصاره درحال جوشيدن در دماي 90درجه سانتيگراد اضافه مي كنيم. روش ديگر نگه داشتن ژلاتين موجود در عصاره به صورت كنسرو با تنظيم كردن دماي اتوكلاو از كم به زياد به اين ترتيب كه دما از40درجه شروع مي شود و در طول زماني20دقيقه به100درجه مي رسد و بعد درهاي ورودي بسته مي شود تا دما به 120درجه مي رسد تا60دقيقه و سپس 2ساعت بدون هيچ اقدامي رها مي شود در اتوكلاو تا به دماي40درجه برگردد.و از آنجا كه انجماد اين عصاره ها به صورت سنتي در منزل آنها را عاري از ميكروب و ضدعفوني نمي كند و مواد مغذي آنها نصف مي شود و ميكروبهاي خطرناكي چون آفلاتوكسين كه فقط با دماي بسيار بالا از بين مي رود،با اين روش پخت در آنها باقي مي ماند و بسيار خطرناك است.به همين منظور توليد آنها به صورت كنسرو و استريليزه و پاستوريزه مي تواند ايمني و مواد مغذي اين عصاره ها را حفظ كند . اين كنسرو با حفظ ارزش غذايي در انواع خوراك،خورشت،سوپ،آش،برنجو....به عنوان مكمل،قوام دهنده و طعم دهنده مورد استفاده قرار مي گيرد.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/public/6YKvNwY9K

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...