اظهارنامه: 1396/11/21
اظهارنامه: 139650140003013452
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1396/11/21
ثبت: 99511
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: آقای علی رضا مرادزاده آقبلاغ - آقای مطهر حسین زاده - آقای سیدمحمدمهدی یحیوی
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: مطهر حسین زاده - علی رضا مرادزاده آقبلاغ - سیدمحمدمهدی یحیوی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
تولید كیك و شیرینی بر پایه سبوس برنج (فیبره، ویتامینه و پروتئینه) كه از سبوس برنج به عنوان ماده اصلی در تولید كیك و شیرینی استفاده كرده و فرایندی برای حل مشكل خشكی و نداشتن رطوبت ذاتی سبوس برای انجام واكنشها و نیز اسید فیتات بالای آن ارائه كرده است. برای این كار ابتدا سبوس برنج شسته شده و پایدار شده را با آسیاب كن تا حد امكان آسیاب كرده (آردك) و سپس سرند میكنیم. در مرحله بعدی عملیات كاهش فیتات صورت گرفته و مخمر خشك به میزان 1.5% مخلوط اضافه شده و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق و سپس به مدت تقریباً یك روز در محیط خنك قرار میگیرد. شرایط محیط باید تماماً استرلیزه بوده و روی خمیر پوشانده شده باشد. این كار علاوه بر كاهش فیتات، حجم مناسبتری به بافت كیك میدهد. همچنین در ادامه با استفاده از یك دستگاه آب پاشی، در فواصل 5 دقیقه یكبار با استفاده از 6 نازل قطرات آب را به مدت 20 ثانیه بر روی تركیب میریزیم تا رطوبت سبوس و خمیر به حد مطلوب (بین 30 تا 50 درصد) برسد. با خمیر بدست آمده، 4 نوع محصول كیك، شیرینی شكلاتی- حلوایی، آكوتهچی و كُپهای تولید میشوند.