نسخه آزمایشی

شماره ثبت : 99511
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1396/11/21
طبقه بندی بین المللی: A23B 4/06 A23L 17/00


خلاصه اختراع :

توليد كيك و شيريني بر پايه سبوس برنج (فيبره، ويتامينه و پروتئينه) كه از سبوس برنج به عنوان ماده اصلي در توليد كيك و شيريني استفاده كرده و فرايندي براي حل مشكل خشكي و نداشتن رطوبت ذاتي سبوس براي انجام واكنش‌ها و نيز اسيد فيتات بالاي آن ارائه كرده است. براي اين كار ابتدا سبوس برنج شسته شده و پايدار شده را با آسياب كن تا حد امكان آسياب كرده (آردك) و سپس سرند مي‌كنيم. در مرحله بعدي عمليات كاهش فيتات صورت گرفته و مخمر خشك به ميزان 1.5% مخلوط اضافه شده و به مدت 1 ساعت در دماي اتاق و سپس به مدت تقريباً يك روز در محيط خنك قرار مي‌گيرد. شرايط محيط بايد تماماً استرليزه بوده و روي خمير پوشانده شده باشد. اين كار علاوه بر كاهش فيتات، حجم مناسب‌تري به بافت كيك مي‌دهد. همچنين در ادامه با استفاده از يك دستگاه آب پاشي، در فواصل 5 دقيقه يكبار با استفاده از 6 نازل قطرات آب را به مدت 20 ثانيه بر روي تركيب مي‌ريزيم تا رطوبت سبوس و خمير به حد مطلوب (بين 30 تا 50 درصد) برسد. با خمير بدست آمده، 4 نوع محصول كيك، شيريني شكلاتي- حلوايي، آكوته‌چي و كُپه‌اي توليد مي‌شوند.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/q9MK8r3VY

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...