logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: تولید الیاف پلی استر ابرجاذب آبدوست

اظهارنامه: 1394/07/07

اظهارنامه: 139450140003007372

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1394/07/07

ثبت: 89367

طبقه بندی بین المللی:

B01D 71/48
A62D 101/41
B01D 71/48
A62D 101/41

مالک/مالکان: پژوهشگاه پلیمرو پتروشیمی ایران

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: كوروش كبیری بامرادیان - علیرضا سبزواری

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

این اختراع دز مینه شیمی پلیمر و مهندسی پلیمریزاسیون می باشد. الیاف پلی استر به علت دارا بودن خصوصیات خوبی مانند استحكام، مقاومت سایشی زیاد، پایداری ابعادی و مناسب بودن برای مخلوط شدن با سایر الیاف بعد از جنگ جهانی دوم به صورت انبوه وارد بازار شد. با وجود خصوصیات عالی الیاف پلی استر، بعضی از خصوصیات ضعیف آنها مانند آبگریزی، جذب رطوبت پایین، رنگ پذیری محدود، خواص آنتی استاتیك ضعیف و در نتیجه ضعف منسوجات پلی استری از دیدگاه فیزیولوژی پوشاك (به دلیل كم بودن قابلیت جذب و عبور آب و عرق بدن) كاربردهای این الیاف ارزشمند را محدود كرده است. استفاده از روش های مختلف برای اصلاح این الیاف همواره با بعضی از محدودیت ها مانند مصرف زیاد مواد شیمیایی مانند سود، آلودگی زیاد محیط زیست،كاهش استحكام الیاف، كاهش مقاومت در برابر كشش و ازدیاد طول و و همچنین ایجاد ظاهر كهنه همراه بوده است. در این اختراع اصلاح خواص الیاف پلی استر و به ویژه خواص آبدوستی و ترشوندگی آن با یك روش جدید و كارآمد، توسط لاتكس های پلیمری حاوی كوپلیمر طراحی شده بر پایه سدیم اكریلات ،اكریلیك اسید و آكریلامید (AM -NaAA-AA) با نسبت های مولی (40-6-54) كه مستقیما از پلیمریزاسیون امولسیونی وارون حاصل شده است انجام می گردد. در این روش ایجاد پیوند شیمیایی بین گروه های عاملی سطح الیاف با گروه های عاملی پلیمر موجود در لاتكس در اثر حرارت ایجاد می شود. كوپلیمر طراحی شده آبدوست به صورت كاملاً یكنواخت روی این الیاف را پوشانده و به صورت یك پوشش پلیمری یكدست سطح الیاف پلی استر را در بر می گیرد. جذب آب در الیاف اصلاح شده به 70/75 گرم بر گرم می رسد كه نسبت به الیاف اصلاح نشده اولیه با جذب 5/1 گرم بر گرم افزایش حدود50 برابری دارد.به عبارت دیگر الیاف پلی استر معمولی با این روش ابداع شده به الیاف ابر جاذب آبدوست تبدیل می گردد. این الیاف اصلاح شده به علت وجود گروه های عاملی بسیار زیاد و فعال علاوه بر توانایی بالا در جذب آب وخواص آبدوستی چشم گیری توانایی بالایی درنگ پذیری توسط رنگ های اسیدی و بازی، قابلیت ایجاد وگسترش خواص آنتی باكتریال، چرك پذیری كمتر و بهبود در خواص آنتی استاتیك را نیز دارا می باشند. در نهایت مشخص شد كه در الیاف پلی استر ابر جاذب تولید شده در این اختراع علاوه بر بهبود 50 برابری جذب نسبت به حالت قبل از اصلاح ، استحكام كششی و مقاومت حرارتی الیاف نیز به مقدار قابل توجهی بهبود پیدا كرده است.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.