logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: پوسته خود ترمیم شونده در برابر اصابت گلوله سبك مورد استفاده روی مخازن فلزی حمل سوخت "Self-Healing shell for metallic fule tank's coverage against bullet hitting"

اظهارنامه: 1395/01/18

اظهارنامه: 139550140003000459

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1395/06/14

ثبت: 89795

طبقه بندی بین المللی:

B01D
B01D

مالک/مالکان: آقای حامد عباسی عبدلی - آقای مجید عظیمی - آقای سیدسجاد میرجوادی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: سیدسجاد میرجوادی - مجید عظیمی - حامد عباسی عبدلی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

این اختراع در دسته اصلی مواد پلیمری ، زیر دسته كامپوزیت ها قرار دارد. خود ترمیم شوندگی ، از زمان خلقت موجودات زنده یكی از مكانیزم های متداول ترمیم در بدن موجودات بوده است و هركدام از موجودات زنده به نحوی از این مكانیزم بهره برده اند. در بدن انسان نیز خود ترمیم شوندگی در ترمیم بریدگی ها و قطع خونریزی به راحتی قابل مشاهده است. نزدیك به یك قرن پیش بشر نیز با الهام از این مكانیزم به فكر استفاده از سطوح خودترمیم شونده افتاد. البته سال ها تحقیق و توسعه صورت گرفت تا بلاخره در 20 سال گذشته سطوح خودترمیم شونده به بازار عرضه شدند. پیش از سطوح خودترمیم شونده نیاز به جداره های خود ترمیم شونده نیز مورد توجه محققان قرار گرفت و در این زمینه نیز كارهای ابتدایی صورت گرفت. پس از آن رویكرد صنایع بیشتر به سمت مخازن انعطاف پذیر مورد استفاده در هواپیما و ... رفته و محققان از مخازن فلزی مجهز به پوشش خود ترمیم شونده مورد استفاده در صنعت حمل سوخت غافل شدند. پوشش هایی كه قابلیت اعمال روی مخازن فلزی از پیش ساخته شده را داشته باشند و در عین حال خاصیت خودترمیم شوندگی به آن ببخشند. با تلاش محقق ، این مهم در اختراع " پوسته خود ترمیم شونده در برابر اصابت گلوله سبك مورد استفاده در مخازن فلزی حمل سوخت" به عرصه ظهور رسید.بدین صورت با استفاده از این پوشش خودترمیم شونده چند لایه كه روی جداره بیرونی مخازن چسبانده میشود می توان از سوراخ شدن مخازن در اثر اصابت اجسام تیز و سوراخ كننده همانند گلوله جلوگیری كرده و مانع از هدر رفتن سوخت مخازن شد. این اختراع در نوع لایه های مورد استفاده ، چسب و فعال كننده پلی یورتانی موجود در آن كه ما بین لایه ها استفاده شده است دارای نوآوری می باشد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.