عنوان اختراع: فرآیند تولید سس با استفاده از جلبك اسپیرولینا
اظهارنامه: 1395/10/12
اظهارنامه: 139550140003012432
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1396/02/26
ثبت: 92218
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: آقای محمدباقر باغستانی نیكو
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد
مخترع/مخترعان: محمدباقر باغستانی نیكو
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
اختراع سس اسپیرولینا (Spirulina sauce) بر پایه سركه كمك موثری بر تغییر الگوی تغذیه مردم به سمت غذاهای سالم خواهد داشت. از آنجایی كه مصرف سس های مایونز و سالاد به دلیل مصرف بیش از حد مجاز مردم از چربی ها در غذاهای روزمره به صلاح مصرف كنندگان نیست استفاده از سس اسپیرولینا به عنوان جایگزین توصیه می گردد تا علاوه بر حذف آیتمهای مضر در سس های پرچرب (حاوی چربی با هر درصدی) دارای مزایایی به لحاظ ارزش غذایی برای مصرف كنندگان باشد. زمینه اختراع: این اختراع در زمینه صنایع غذایی مطرح گردیده است مشكل فنی: با توجه به گسترش بیماری های ناشی از چربی بالا و نمك بالا از جمله كبد چرب و فشار خون و نیاز روزافزون تغییر الگو های مصرف ما را برآن داشت تا به جای تولید سس های مایونز پرچرب و سالاد محصولی تولید نماییم كه چربی آن صفر ، نمك آن بسیار پایین (كمتر از استاندارد نمك در سس ها)است تا ذائقه مردم را به سمت چاشنی های سلامت بخش هدایت كنیم. مواد تشكیل دهنده و فرمولاسیون: این سس از اجزای زیر با مقادیر زیر تشكیل شده است. ردیف نام شیمیایی درصد نام شیمیایی به لاتین 1 سركه vinegar 30% 2 شكر Sugar 5% 3 نمك مخصوص صنایع غذایی salt 1% 4 صمغ gum 1% 5 پودر جلبك اسپیرولینا Spirulina powder 0/5% 6 ادویه پودری Spices 0/5% 7 آب آشامیدنی water 62% مزایـا و محاسـن اختراع ادعایی جدید نسبت به اختراعات پیشین: • استفاده از سبزیجات در سس ها پیش از این در برخی محصولات شركت ها مشاهده شده است اما استفاده از پودر اسپیرولینا و پوشش دهی طعمی آن با طعم دهنده ها خود یك نوآوری محسوب می شود. • معلق بودن ذرات پودر اسپیرولینا در داخل فاز مایع • پایین بودن درصد نمك این سس با توجه به حدود قانونی مصرف نمك در سس های بر پایه سركه • رنگ سبز رنگ سس اسپیرولینا • طعم منحصر به فرد سس اسپیرولینا