logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: فرآیند تولید سس با استفاده از جلبك اسپیرولینا

اظهارنامه: 1395/10/12

اظهارنامه: 139550140003012432

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1396/02/26

ثبت: 92218

طبقه بندی بین المللی:

A23L
A23L

مالک/مالکان: آقای محمدباقر باغستانی نیكو

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: محمدباقر باغستانی نیكو

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

اختراع سس اسپیرولینا (Spirulina sauce) بر پایه سركه كمك موثری بر تغییر الگوی تغذیه مردم به سمت غذاهای سالم خواهد داشت. از آنجایی كه مصرف سس های مایونز و سالاد به دلیل مصرف بیش از حد مجاز مردم از چربی ها در غذاهای روزمره به صلاح مصرف كنندگان نیست استفاده از سس اسپیرولینا به عنوان جایگزین توصیه می گردد تا علاوه بر حذف آیتمهای مضر در سس های پرچرب (حاوی چربی با هر درصدی) دارای مزایایی به لحاظ ارزش غذایی برای مصرف كنندگان باشد. زمینه اختراع: این اختراع در زمینه صنایع غذایی مطرح گردیده است مشكل فنی: با توجه به گسترش بیماری های ناشی از چربی بالا و نمك بالا از جمله كبد چرب و فشار خون و نیاز روزافزون تغییر الگو های مصرف ما را برآن داشت تا به جای تولید سس های مایونز پرچرب و سالاد محصولی تولید نماییم كه چربی آن صفر ، نمك آن بسیار پایین (كمتر از استاندارد نمك در سس ها)است تا ذائقه مردم را به سمت چاشنی های سلامت بخش هدایت كنیم. مواد تشكیل دهنده و فرمولاسیون: این سس از اجزای زیر با مقادیر زیر تشكیل شده است. ردیف نام شیمیایی درصد نام شیمیایی به لاتین 1 سركه vinegar 30% 2 شكر Sugar 5% 3 نمك مخصوص صنایع غذایی salt 1% 4 صمغ gum 1% 5 پودر جلبك اسپیرولینا Spirulina powder 0/5% 6 ادویه پودری Spices 0/5% 7 آب آشامیدنی water 62% مزایـا و محاسـن اختراع ادعایی جدید نسبت به اختراعات پیشین: • استفاده از سبزیجات در سس ها پیش از این در برخی محصولات شركت ها مشاهده شده است اما استفاده از پودر اسپیرولینا و پوشش دهی طعمی آن با طعم دهنده ها خود یك نوآوری محسوب می شود. • معلق بودن ذرات پودر اسپیرولینا در داخل فاز مایع • پایین بودن درصد نمك این سس با توجه به حدود قانونی مصرف نمك در سس های بر پایه سركه • رنگ سبز رنگ سس اسپیرولینا • طعم منحصر به فرد سس اسپیرولینا

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.