شماره اظهارنامه: 139550140003007628
مالک/مالکان: شركت صنعتي زر ماكارون

نوع شخص حقوقي:سهامي خاص شماره ثبت: 300


تاریخ اظهارنامه: 1395/06/24
مخترع/مخترعان: محسن اميني
شماره ثبت : 92784
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1396/04/24
طبقه بندی بین المللی: A23L

خلاصه اختراع : امروزه سطح آگاهي مصرف كنندگان و توليدكنندگان در ارتباط با مشكلات ناشي از مصرف غذاهاي ناسالم رو به افزايش است، مطالعات بسياري نشان داده كه دريافت برخي مواد غذايي ارتباط مستقيم با كاهش برخي از بيماريها دارد، استفاده از اين نوع اقلام غذايي و افزودن آن به ساير مواد غذايي در صنعت غذا رويكرد جديدي است كه تحت عنوان غذاهاي فراسودمند نامگذاري شده‏اند. غذاهاي فراسودمند افزون بر ارزش تغذيه‏اي پايه، دست كم داراي يك خاصيت مشخص و به اثبات رسيده ارتقا سلامت، پيشگيري كننده و يا كاهش دهنده بيماري هستند و شامل مجموعه متنوعي مانند غذاهاي فرمول بندي شده مي‏باشند. بنابراين تقاضا براي مواد طبيعي بهبود دهنده سلامت روز به روز افزايش يافته است. از جمله گياهاني كه در سال‏هاي اخير به دليل وجود مواد موثره طبيعي و ايمن بسيار مورد توجه واقع شده است گياه زردچوبه مي‏باشد. امروزه مطالعات مختلف نشان داده‏اند كه كوركومين زردچوبه داراي ويژگي‏هاي عملكردي چشمگيري است و در تحقيقات محققان خواص متفاوتي از اين تركيب گزارش شده است. در حال حاضر پاستا به عنوان يكي از مقبول‏ترين غذاها در دنيا مصرف مي‏شوند و جايگاه اين محصول در سبد غذايي خانواده‏هاي ايراني نيز تا حدود زيادي تثبيت شده است. با توجه به اثرات سلامتي‏ بخش چشمگير كوركومين و مصرف بالاي ماكاروني در سبد غذايي خانوارهاي ايراني، با رويكرد بهبود ارزش تغذيه‏اي و همچنين بهبود ويژگي‏هاي حسي محصول نهايي، اقدام به توليد پاستاي كوركومين شد.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/9MV8mr1jY

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه