عنوان اختراع: ماكارونی فراسودمند نانو كوركومین
اظهارنامه: 1395/06/24
اظهارنامه: 139550140003007628
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1396/04/24
ثبت: 92784
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: شرکت گروه صنعتی پژوهشی فرهیختگان زرنام سهامی خاص - امین سیدیعقوبی
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: محسن امینی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
امروزه سطح آگاهی مصرف كنندگان و تولیدكنندگان در ارتباط با مشكلات ناشی از مصرف غذاهای ناسالم رو به افزایش است، مطالعات بسیاری نشان داده كه دریافت برخی مواد غذایی ارتباط مستقیم با كاهش برخی از بیماریها دارد، استفاده از این نوع اقلام غذایی و افزودن آن به سایر مواد غذایی در صنعت غذا رویكرد جدیدی است كه تحت عنوان غذاهای فراسودمند نامگذاری شدهاند. غذاهای فراسودمند افزون بر ارزش تغذیهای پایه، دست كم دارای یك خاصیت مشخص و به اثبات رسیده ارتقا سلامت، پیشگیری كننده و یا كاهش دهنده بیماری هستند و شامل مجموعه متنوعی مانند غذاهای فرمول بندی شده میباشند. بنابراین تقاضا برای مواد طبیعی بهبود دهنده سلامت روز به روز افزایش یافته است. از جمله گیاهانی كه در سالهای اخیر به دلیل وجود مواد موثره طبیعی و ایمن بسیار مورد توجه واقع شده است گیاه زردچوبه میباشد. امروزه مطالعات مختلف نشان دادهاند كه كوركومین زردچوبه دارای ویژگیهای عملكردی چشمگیری است و در تحقیقات محققان خواص متفاوتی از این تركیب گزارش شده است. در حال حاضر پاستا به عنوان یكی از مقبولترین غذاها در دنیا مصرف میشوند و جایگاه این محصول در سبد غذایی خانوادههای ایرانی نیز تا حدود زیادی تثبیت شده است. با توجه به اثرات سلامتی بخش چشمگیر كوركومین و مصرف بالای ماكارونی در سبد غذایی خانوارهای ایرانی، با رویكرد بهبود ارزش تغذیهای و همچنین بهبود ویژگیهای حسی محصول نهایی، اقدام به تولید پاستای كوركومین شد.