logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: ((دستگاه تصفیه هوا با قابلیت حذف ریزگردها از هوا و مجهز به پیش فیلتر مبتنی بر پوشش مو))

اظهارنامه: 1398/07/16

اظهارنامه: 139850140003006136

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/10/09

ثبت: 100000

طبقه بندی بین المللی:

B01D 49/00
B01D 46/00
B01D 49/00
B01D 46/00

مالک/مالکان: ریحانه لایقی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: ریحانه لایقی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

وجود ریزگردها در هوا یك بحران زیست محیطی است و هم اكنون حدود ۱۴ استان كشور از جمله استان خوزستان،كرمان، سیستان و بلوچستان و اغلب استان‌های غربی و جنوبی كشور با مسئله ریزگردها درگیر هستند. طراحی اقتصادی دستگاه‌های تصفیه هوا در مناطقی با تعداد زیاد روزهای وقوع گرد و غبار یكی از مسائل مهم در زمینه بهداشت و مقابله با اثرات منفی تغییر اقلیم می باشد. در این اختراع سعی شده است تا با استفاده از پیش فیلتر های طبیعی و الگو برداری از سیستم فیلتراسیون دستگاه تنفسی، بخش اعظم ذرات گرد و غبار قبل از رسیدن به فیلترهای اصلی دستگاه ها، حذف شده و علاوه بر كاهش و حذف ذرات گرد و غبار، مانع از تعویض سریع تر فیلترهای اصلی دستگاه شود. در این اختراع الگو برداری از موهای سیستم تنفسی انجام شده و از سیستم شستشوی با آب و نیروی گریز از مركز برای حذف ذرات گرد و غبار به عنوان پیش فیلتر استفاده شده است. این دستگاه مجهز به حسگرهایی بوده كه به طور پیوسته نحوه عملكرد دستگاه را ارزیابی می‌كنند.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.