نسخه آزمایشی
شماره اظهارنامه: 139650140003014295

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/09
شماره ثبت : 96540
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1397/06/04
طبقه بندی بین المللی: G01N 21/85 G05B A23N


خلاصه اختراع :

با افزايش سرانه مصرف برنج در ايران نقش اين محصول در امنيت غذايي كشور پررنگ تر شده است. در سال هاي گذشته تحقيقاتي بر روي برنج به منظور ارتقاء كيفيت دانه برنج و دستيابي به توليد بالا صورت گرفته كه حاصل آن توليد ارقام جديدي از برنج شده است. اين موضوع زمينه اي را فراهم آورده تا محصول بي كيفيت و با كيفيت متوسط را به عنوان نوع مرغوب روانه بازار مصرف كنند. بمنظور تعيين درصد هم تيپ بودن از استخراج خصوصيات كيفي فيزيكي (طول، عرض، شكل ظاهري، رنگ، درصد سفيدي، درصد شفافيت، درصد گچي، درصد خورد، درصد سالم، درصد آسيب ديده) دانه برنج استفاده مي كنيم. هم اكنون استخراج خصوصيات كيفي فيزيكي و تعيين هم تيپ بودن برنج، بصورت سنتي (دستي) و با نگاه كردن دانه ها (چشمي) كه عموما منحصر افراد بومي مناطق قابل كشت اين محصول مي باشد صورت مي پذيرد. درصد دقت اين روش ها بسيار پايين بوده و شامل خطاي انساني مي باشد. اين عوامل سبب ايجاد انگيزه ساخت دستگاه مدرن هوشمند در زمان كمتر و با دقت بيشتر گرديد.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/zxV9rnRj7

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...