اظهارنامه: 1398/07/25
اظهارنامه: 139850140003006431
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1398/12/12
ثبت: 100541
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: عرفان گلرخ
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: عرفان گلرخ
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
در اختراع حاضر با عنوان "دستگاه پورتابل تخمیر ثانویه خمیر نان به صورت مكانیكی(ضربه زن)" در زمینه پخت صنعتی نانهای مسطح، هدف ارائه یك دستگاه جدید برای انجام تخمیر ثانویه(مكانیكی) خمیر نان میباشد كه مشكلات ناشی از تخمیر مكانیكی خمیر برای پختهای صنعتی را برطرف نماید. در پخت صنعتی نان، برای تامین مداوم خمیر نان، از مخلوط كنهای بسیار قوی استفاده میشود كه ضمن اختلاط شدید خمیر، سبب ورود هوا به داخل بافت و تشكیل شبكه گلوتنی میشود. پس از این مرحله برای پخت نانهای مسطح خمیر باید به صورت ورقهای درآید كه به آن مرحله فرمدهی گفته میشود. برای رفع مشكلات ناشی از تخمیر مكانیكی، خمیر مرحله تخمیر ثانویه را پشت سر میگذارد. بر خلاف نانهای صنعتی وارداتی، مثل نان باگت، ضخامت و وزن چانه نان به گونهای میباشد كه خمیر در فرآیند قالب گیری با مشكل پارگی مواجه نمیشود. ولی در خصوص پخت صنعتی نانهای مسطح، پاره شدن ورقهی خمیر یكی از معضلات پخت مداوم و پیوسته ورقهی خمیر میباشد. در این اختراع سعی برآن شد كه با معرفی یك سیستم مكانیكی(ضربه زن)، تخمیر ثانویه ورقهی خمیر نان به صورت پیوسته و مداوم صورت گیرد تا از پارگی و پخت نان با ظاهری نامناسب جلوگیری شود.