نسخه آزمایشی
شماره اظهارنامه: 139650140003013689
مالک/مالکان: اقدس صادقي

تاریخ اظهارنامه: 1396/11/26
مخترع/مخترعان: اقدس صادقي
شماره ثبت : 102177
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1399/06/11
طبقه بندی بین المللی: A23L 1/00 A23B 4/00 A23L 17/00


خلاصه اختراع :

اختراع حاضر فرمولاسيون تهيه سوسيس و كالباس از ماهي قزل آلا است كه مربوط به حوزه نيازهاي انساني زير بخش صنايع غذايي ميباشد. در مواد غذايي مانند سوسيس و كالباس از گوشت مرغ يا گاو استفاده ميشود. اين گوشت ها از نظر اسيدهاي چرب ضروري مانند امگا3 و امگا 6 فقير هستند و اين تركيبات عمدتاً در گوشت ماهي يافت مي شوند بنابراين استفاده از گوشت ماهي به جاي گوشت ماكيان و يا گاو در بالا بردن ارزش غذايي نقش به سزايي خواهد داشت. سهولت هضم ، جذب و كيفيت پروتئيني بالاتر گوشت ماهي نسبت به گوشت هاي ديگر قابل توجه است. استفاده از گوشت ماهي تنوع سبد كالاي كارخانجات را به همراه خواهد داشت و بنابراين در بالا بردن سهم بازار پروتئيني نقش مهمي خواهد داشت. با اختراع حاضر محصولي سالم و عوام پسند نسبت به سوسيس و كالباس هاي معمول موجود، توليد شده كه باعث بالا بردن سرانه مصرف آبزيان در كشور ميشود.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/9vKqAkeKQ

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...