عنوان اختراع: فرمولاسیون تهیه سوسیس و كالباس از ماهی قزل آلا
اظهارنامه: 1396/11/26
اظهارنامه: 139650140003013689
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1399/06/11
ثبت: 102177
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: خانم اقدس صادقی
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: اقدس صادقی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
اختراع حاضر فرمولاسیون تهیه سوسیس و كالباس از ماهی قزل آلا است كه مربوط به حوزه نیازهای انسانی زیر بخش صنایع غذایی میباشد. در مواد غذایی مانند سوسیس و كالباس از گوشت مرغ یا گاو استفاده میشود. این گوشت ها از نظر اسیدهای چرب ضروری مانند امگا3 و امگا 6 فقیر هستند و این تركیبات عمدتاً در گوشت ماهی یافت می شوند بنابراین استفاده از گوشت ماهی به جای گوشت ماكیان و یا گاو در بالا بردن ارزش غذایی نقش به سزایی خواهد داشت. سهولت هضم ، جذب و كیفیت پروتئینی بالاتر گوشت ماهی نسبت به گوشت های دیگر قابل توجه است. استفاده از گوشت ماهی تنوع سبد كالای كارخانجات را به همراه خواهد داشت و بنابراین در بالا بردن سهم بازار پروتئینی نقش مهمی خواهد داشت. با اختراع حاضر محصولی سالم و عوام پسند نسبت به سوسیس و كالباس های معمول موجود، تولید شده كه باعث بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در كشور میشود.