نسخه آزمایشی
شماره اظهارنامه: 139850140003000232

تاریخ اظهارنامه: 1398/01/18
مخترع/مخترعان: مريم كوكبي
شماره ثبت : 102572
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1399/07/19
طبقه بندی بین المللی: A23L 17/00


خلاصه اختراع :

اين اختراع در ارتباط با روشي براي توليد نمك گياهي از ماكروجلبك‎هاي دريايي مي‌باشد. گونه‌هاي ماكروجلبك غني از يد و مواد معدني مي‌توانند براي ساخت نمك‌هاي خوراكي با منشأ طبيعي در صنايع غذايي مورد استفاده قرار گيرند؛ به‌طوري‌كه علاوه بر ايجاد طعم شوري، يد و مواد معدني ديگر مورد نياز مصرف‌كنندگان را نيز به‌طور طبيعي تأمين نمايد. پس از غربالگري اوليه، دو گونه Sargassum و zanardinii Nizamuddinia از بين ماكروجلبكهاي قهوه اي انتخاب و به ترتيب از سواحل جزيره قشم و چابهار به صورت توده اي جمع آوري، شستشو، خشك و آماده سازي شدند. آناليز EDS دو نمونه ماكروجلبك پيشنهادي وجود يد را به ميزان 3/0 و 4/0 درصد وزني در هر دو نمونه نشان مي دهد (جدول 1 و 2). همچنين درصد بالاتر عنصر پتاسيم در مقابل درصد پايين عنصر سديم در هردو آناليز EDS و ICP كه نشان ‌دهنده مقدار بالاتر نمكهاي پتاسيم در آنها مي باشد از مزاياي نمك اختراعي به شمار مي رود. چرا كه در نمك طعام و نمك درياي رايج در بازار، تنها نمك فلزي كه عامل ايجاد طعم شوري است، نمك سديم (Nacl) مي باشد و عنصر سديم از عوامل اصلي ايجاد فشار خون و بيماريهاي قلبي عروقي است. اين اختراع مي¬تواند جايگزين نمك طعام معمولي شود كه حاوي عنصر سديم (عامل فشارخون) بوده و يد به صورت شيميايي به آن افزوده مي‌شود.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/mJDOG48DM

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...