نسخه آزمایشی

سامانه هيدروژلي پكتين-كازئينات به عنوان جايگزين چربي در محصولات لبني
Hydrogel Based Dairy Fat Substitute


تاریخ اظهارنامه: 1399/03/17
شماره ثبت : 103260
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1399/10/06
طبقه بندی بین المللی: A23D 7/015


خلاصه اختراع :

در طي سال هاي اخير شيوع بي رويه چاقي و همراهي آن با بسياري از بيماري هاي مزمن اهميت چاقي را به عنوان يك بيماري متابوليك بيش از پيش مشخص نموده است. سبك و شيوه زندگي امروزي كه متأسفانه همراه با تحرك كم و رژيم غذايي نامناسب است منجر به اضافه وزن و چاقي مي‌شود. اين دلايل منجر به تمايل مصرف كنندگان به محصولات غذايي كم و بدون چربي شده است و اين تقاضا واحد هاي صنعتي را وادار به توسعه فرمولاسيون محصولات غذايي كم چرب كرده است. از آن جا كه چربي عامل ايجاد و حفظ عطر و طعم و همچنين ظاهر مناسب و قابليت خوراكي مطلوب است كاهش يا حذف چربي با حفظ ويژگي هاي مطلوب محصول اوليه چالش پيش روي صنايع مي باشد. در اين اختراع كمپلكس هاي محلول كازئين- پكتين به عنوان جايگزين چربي در محصولات لبني معرفي شده و به عنوان نمونه كاربرد اين محصول در دسر لبني مورد بررسي و آزمون قرار گرفته است . تركيب جايگزين چربي پيشنهادي با موفقيت امكان كاهش موثر ميزان چربي با حفظ ويژگي هاي مطلوب حسي در محصول دسر لبني را فراهم نموده است.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/S8HEW721

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع