logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: تولید پودر گیاهی از گیاهان میخك، اكالیپتوس و رزماری به عنوان نگهدارنده در فرآورده های گوشتی"Production of natural preservative of plant extracts for meat products."

اظهارنامه: 1399/04/11

اظهارنامه: 139950140003003039

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1399/12/10

ثبت: 103892

طبقه بندی بین المللی:

A23B 4/00
A23B 4/00

مالک/مالکان: آقای مرتضی كریم پور

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: حمیده آسایش طلب - فایزه فلاح - مرتضی كریم پور

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

مهم ترین ماده نگهدارنده شیمیایی كه به صورت فراوان در فرآورده های گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد، سدیم نیتریت است. سدیم نیتریت به موجب اثر سمیتی كه بر روی سلول های انسان دارد سبب بروز بیماری مهلك سرطان و به موجب تجمع در مغز سبب بیماری خطرناك آلزایمر می شود. بنابراین با توجه به ماهیت شیمیایی سدیم نیتریت افزودنی در تركیب سوسیس و كالباس، جایگزین كردن تمام سدیم نیتریت موجود در فرآورده های گوشتی با تركیبات گیاهی به منظور استفاده مردم از غذا های با كیفیت و عاری از مواد نگهدارنده شیمیایی، به عنوان هدف اصلی این اختراع بوده است. حل این مساله یعنی تولید پودر گیاهی جهت جایگزینی صد در صدی سدیم نیتریت در فرآورده های گوشتی، استفاده از 3 گیاه میخك با نام علمی Syzygium aromaticum ، اكالیپتوس با نام علمی Eucalyptus globulus و رزماری با نام علمی Rosmarinus officinalis است. برای تولید این پودر گیاهی، ابتدا گیاهان مورد نظر را پودر كرده و به طور جداگانه با استفاده از روش ماسراسیون عصاره گیری می كنیم. پس از آماده شدن عصاره ها، آن ها را با نسبت 3:1:1× و با ترتیب میخك، اكالیپتوس و رزماری تركیب كرده و با هیتر استایرر تركیب مورد نظر را خشك ودر انتها به پودر تبدیل می كنیم. به دلیل استفاده این پودر گیاهی در مقادیر بسیار كم در فرآورده های گوشتی، از لحاظ اقتصادی به صرفه بوده و مقدار استفاده از این تركیب در حد مجاز برای مصرف انسانی است.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.