logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: میكروامولسیون پوششی با قابلیت خنك كنندگی موضعی و تسكین درد و التهاب

اظهارنامه: 1399/11/08

اظهارنامه: 139950140003009547

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1400/01/17

ثبت: 104146

طبقه بندی بین المللی:

A61K 47/00
A61K 47/00

مالک/مالکان: آقای محمد اسکندری - آقای محمد ایزدی - آقای عبدالحسین بگدلی - آقای محسن خدارحمی - آقای علی رجبیان

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: محمد اسکندری - محمد ایزدی - عبدالحسین بگدلی - محسن خدارحمی - علی رجبیان

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

درد، التهاب و تورم عوارض متداول ضربه، عمل جراحی و آسیب در بدن هستند. از روش های رفع این مشكل می توان به خنك كننده ها و ضد التهاب های موضعی اشاره كرد. متداول ترین راه كاهش التهاب خنك كننده های یخچالی و سرماسازهای شیمیایی هستند كه معایبی همچون هزینه بالای تولید، دو یا چند مرحله ای بودن، اثرگذاری كم و ... را دارند. میكروامولسیون ها دسته ای از محلول ها با انداره ذره 100 – 1 نانومتر هستند. در این اختراع، یك میكروامولسیون ضد درد و التهاب ساخته شده كه می تواند جایگزینی مناسب برای داروها و شبه داروها در این زمینه باشد. از خصوصیات این میكروامولسیون می توان به پایداری ترمودینامیكی بالا، نگهداری طولانی مدت، قیمت ارزان، سهولت حمل، استعمال تك مرحله ای، تأثیر گذاری بسیار سریع اشاره نمود. در ساختار این میكروامولسیون از آب، اتانول، پروپانول به عنوان حلال و خنك كننده، L - menthol و camphor به عنوان ماده مؤثره ضد درد و التهاب، Glycerin به عنوان هموكتانت و Span tween 20 امولسی فایر بودند. جهت بررسی سایز ذرات ایجاد شده، نحوه پراكنش حجمی، پایداری ترمودینامیكی، كریستالوگرافی ذرات و هموژنیتی محلول از میكروسكوپ الكترونی TEM و دستگاه Particle Size Analyze و همچنین آزمون های ترمودینامیكی استفاده شد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.