logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: فرآیند اندازه گیری حلالیت بتاكاروتن در آب مایع زیر دمای بحرانی"The process of measuring the solubility of beta-carotene in subcritical water"

اظهارنامه: 1399/08/03

اظهارنامه: 139950140003006671

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1400/01/25

ثبت: 104203

طبقه بندی بین المللی:

C07C 403/00
B01F 1/00
C07C 403/00
B01F 1/00

مالک/مالکان: آقای علی حقیقی اصل - آقای هادی شارع محمدی - خانم مریم خواجه نوری - دانشگاه دانشگاه سمنان

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: علی حقیقی اصل - هادی شارع محمدی - مریم خواجه نوری

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

در سال های اخیر توجه زیادی به استفاده از روش استخراج با آب مایع با دمای زیر بحرانی به عنوان یكی از مطرح ترین فنآوری های دوستدار محیط زیست، به جای روش استخراج با حلال های آلی متداول صورت گرفته است. آب مایع با دمای زیر بحرانی به صورت آب تحت فشار با دمایی بین ℃ 100 تا ℃ 374 (دمای بحرانی آب)، كه در این شرایط در حالت مایع قرار دارد، تعریف می شود. استفاده از آب مایع با دمای زیر بحرانی به عنوان حلال برای استخراج تركیباتی كه مرتبط با دارو یا غذا هستند بسیار مناسب است زیرا آب حلالی غیر سمی است و نیز استفاده از حلال های آلی، نیازمند مرحله حذف این گونه حلال ها می باشد. داده های حلالیت در آب مایع با دمای زیر بحرانی ، اطلاعات ارزشمندی را در ارتباط با امكان، بازده و زمان استخراج به ما می دهند. روش های آزمایشگاهی اندازه گیری حلالیت تركیبات در آب مایع با دمای زیر بحرانی به دو دسته استاتیك و دینامیك تقسیم می شوند. در این اختراع، حلالیت بتاكاروتن (به عنوان یكی از آنتی اكسیدن های مهم) در آب زیر دمای بحرانی اندزه گیری شد. بدین منظور با طراحی دستگاه اندازه گیری حلالیت در شرایط استاتیك، ابتدا آب با دمای زیر بحرانی در تماس بتاكاروتن قرار می گیرد و توسط میكسر كاملا اختلاط صورت می گیرد و بعد از گذشت زمان تعادل، محلول با عبور از میكرو فیلتر با فشار بالا به درون ظرف جمع آوری محصول هدایت می شود. طراحی فرآیند به گونه ای است كه در تمام مراحل، فشار و دمای محلول ثابت باقی می ماند و لذا اندازه گیری حلالیت به طور دقیق در شرایط زیر دمای بحرانی صورت می گیرد. تولید فشار برای ایجاد شرایط زیر دمای بحرانی و همچنین اسپری محلول، توسط گاز نیتروژن صورت می گیرد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.