عنوان اختراع: كوره آجرپزی اتوماتیك متحرك
اظهارنامه: 1389/12/09
اظهارنامه: 389120335
ثبت: 1390/04/14
ثبت: 70550
مالک/مالکان: امیر فخاری نیا
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: امیر فخاری نیا
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
مشكل اختراعات قدیم در این بود كه در اثر روشن شدن كوره های آجرپزی سنتی به علت نبود دودكش مناسب گازهای سمی در هوا پراكنده می شد و باعث آلودگی هوا می شد.در روش جدید به علت بلندی دودكش و پوشیده شدن سقف آن از پتوی نسوز و آجر نسوز از جنس كائولین كه ساخت كشور ایتالیا می باشدباعث می شود كه گازهای سمی به بیرون نفوذ پیدا نكنند در اختراع قدیم برای پخته شدن آجرها باید دمای كوره به 800 تا 1700 درجه میرسید ولی در روش جدید دمای لازم 1000 درجه كافیست كه خود همین نشانگر صرفه جویی در انرژی پر بهای گاز می باشد.در روش قدیمی هنگامی كه كوره خاموش می شد آجرهای داخل آن توسط دریچه های زیر محفظه به داخل محفظه زیرین كوره جدید منتقل میشد و زمانی كه كوره به سمت آجرهای جدید چیده شده هدایت می شود چون از قبل گرمای كوره قبلی داخل آن است زودتر گرم می شود و در نتیجه از اتلاف گرما نیز جلوگیری می شود.در كوره های قدیم برای پخت آجر زمان حداقل باید 38 تا 48 ساعت باشد ولی در روش جدید فقط 12 ساعت كافیستكه خود همین باعث صرفه جویی در زمان می شود. در روش قدیم بعلت جابجایی آجرها پس از پخته شدن به قسمتی كه باید سرد شوند و بعد از سر شدن به قسمت نقاله جهت بسته بندی مقدار زیادی از آجرهای چیده شده جدید هدایت می شوند و آجرهای پخته شده در همان جا باقی می مانند تا خنك شوند و مستقیما به سمت نقاله می روند تا بسته بندی شوند چون جابجایی فقط یكبار صورت میگیرد شكستگی در این روش به حداقل بعضی اوقات به صفر میرسد.در روش قدیم چون شعله در وسط كوره قرار میگیرد ما نمی توانیم تا مركز كوره را از آجر پر كنیم در روش قدیم نیروی انسانی تمام كارها را انجام میداد به علت سخت بودن این شغل بیشتر از كشورهایی چون افغانستان كارگز پذیرایی این شغل بود ولی در روش جدید بعلت مكانیزه شدن نیروی كمتری بكار میرود و چون آسانتر شده از نیروهای محلی استقبال شایانی شده است كه هكین امر باعث ایجاد شغل در منطقه محروم دولت آباد اصفهان گردیده.