logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: آهارگیری منسوجات با استفاده از اوزناسیون

اظهارنامه: 1390/02/28

اظهارنامه: 390020909

ثبت: 1390/04/07

ثبت: 70447

مالک/مالکان: اكبر خدامی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: اكبر خدامی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

‏معمولا در تولید پارچه های تاری - پودی نخهای تار با یك لایه محافظ به نارآهار پوشش داده می شوند تا راندمان بافندگی افزایش یابد. از سوی دیگر آهار عمده ترین ناخالصی است كه باید در مرحله مقدمات تكمیل كالا گرفته شود تا از بروز مشكلات عدیده در مراحل چاپ و رنگرزی جلوگیری شود. در بیشتر موارد فیلرتشكیل شده آهار در آب (سرد یا جوش) به راحتی حل نشده جهت زدودن كامل آن لازم ‏است كه ساختارشیمیایی آ ن به نحوی تجزیه شود كه آ هاردر آ ب محلول گردد. معمولا مواد شیمیایی جهت آهارزدایی منسوجات بكار برده می شود. اما تمامی روشهای موجود دارای نواقصی می باشند كه نیاز به تحقیق درروشها و مواد جدید را جهت بهبود كیفیت آهارگیری، حفظ ویژگیهای مطلوب كالا، و عدم تاثیر منفی بر محیط زیست را ایجاب می كند. ‏از سوی دیگر امروزه جایگزین كردن روشهای معمول شیمیایی درمحیط آ بی با پروسه هایی كه میزان آلایندگی آنها صفر و یا ناچیز است یكی از اولویت های صنایع می باشد. بنابراین جایگزینی روشهای معمول شیمیایی با روشهای خشك از مزیتهای خاص خود بویژه برای محیط زیست برخوردارمی باشند. بنابراین آهارگیری منسوجات با استفاده از اوزناسیون و یا تركیب آ ن با روش های تابشی مدنظر قرار گرفته است.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.