logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: فرایند تولید رنگ صنعتی نانو كامپوزیتی با خواص بهبود یافته نسبت به رنگ های معمولی با استفاده از نانو ذرات اصلاح شده

اظهارنامه: 1388/12/25

اظهارنامه: 388121104

ثبت: 1389/09/17

ثبت: 67804

مالک/مالکان: مصطفی مقداری

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: مصطفی مقداری

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

این اختراع نانو ذرات طی عملیات سطحی شیمیایی مناسب، سازگارسازی شده و سپس با رزین ها و حلالی های مصرفی در پوشش های متداول تركیب شده و محلول پایداری بوجود می اید. خواص رنگ های تولیدی نسبت به رنگ های معمولی برتر بوده و قابلیت جایگزینی بالایی دارد. از جمله محاسن این اختراع می توان به این نكته اشاره كرد كه بدون نیاز به تغییرات چندانی در خطوط تولید و مواد مصرفی كارخانجات و كارگاه های تولیدی رنگ، این نوع از رنگ ها قابلیت تولید انبوه دارند. اصلی ترین كاربرد این اختراع، تولید رنگ های صنعتی مورد استفاده در بوشش دهی قطعات فلزی صنایع دریایی، خودروسازی، ساختمانی، نظامی،‏شیمیایی و هچنین سطوح بتونی است. .

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.