نسخه آزمایشی

دستگاه و فرآيند توليد و انجماد پيوسته افشره پروتئين جوانه گندم
The continuous production and freezing process of wheat germ protein

شماره اظهارنامه: 139650140003013943
مالک/مالکان: خانم مريم رفيعيان

تاریخ اظهارنامه: 1396/12/02
مخترع/مخترعان: مريم رفيعيان

شماره ثبت : 98541
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1398/02/22
طبقه بندی بین المللی: A23L 33/00 C12P 21/00


خلاصه اختراع :

با دستگاه طراحي شده مصرف محصول ميتواند به صورت : نوشيدني - طعم دهنده غذا - تقويت كننده مخلوط با نوشيدني ديگر - و يا حتي زيبايي پوست و مو به كار رود. به عنوان نوشيدني : مثلا ميتوان يك تكه يك نفره آبگيري فريز شده بهار نارنج يا نعناع و يا جو و يا...... را داخل يك ليوان آب انداخت و با كمي شكر يا عسل در لحظه يك نوشيدني سالم آماده كرد. به عنوان طعم دهنده غذا : مثلا ميتوان از يك تكه يك نفره آبگيري فريز شده جعفري يا تره يا پونه و يا...... در حين پخت هر نوع غذايي از قبيل سوپ و..... به عنوان طعم دهنده استفاده كرد. به عنوان تقويت كننده : مثلا ميتوان از يك تكه يك نفره آبگيري فريز شده جوانه گندم يا جو و يا......مخلوط با آب ميوه يا غذاي كودك براي خاصيت بيشتر و ويتامينه كردن آن استفاده كرد


جهت نمایش اطلاعات تکمیلی در مورد این اختراع، وارد حساب کاربری خود بشود.