logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: فرآیند تولید نانو ذرات آلومینیوم

اظهارنامه: 1388/06/22

اظهارنامه: 388060651

ثبت: 1388/09/11

ثبت: 62201

مالک/مالکان: كورش محمودی - بابك علی نژاد

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: بابك علی نژاد - كورش محمودی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

تولید انبوه فلزات داكتیل و مواد نرم نانوسایز با خرد كردن به روش متالورژی پودر میسر شده است. در این روش این مواد در یك آسیاب سیاره ای به همراه یك ماده ترد مانند NaCl به عنوان نانومیلر آسیاب می گردند. سایز ذرات تولیدی برای دو مورد خاص آلومینیوم و گرافیت كمتر از 100nm به دست آمد. عمده كاربرد نانوذرات آلومینیوم تولیدی، به دلیل فعالیت بالای آنها به عنوان سوخت (برای مثال در موشك)، مواد منفجره و مواد آتش زا خواهد بود. كاربرد نانو ذرات گرافن تولیدی نیز به دلیل سطح ویژه بسیار بالای آن بیشتر در ذخیره هیدروژن است.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.