logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: ساخت ارتز در درمان ژنوریکورواتوم و کمک به راه رفتن موثر در بیماران دچار این اختلال

اظهارنامه: 1400/01/20

اظهارنامه: 140050140003000436

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1400/04/08

ثبت: 104755

طبقه بندی بین المللی:

A61F 5/01
A61F 5/04
A61F 5/01
A61F 5/04

مالک/مالکان: آقای مهدی مرادی گودرزی . - آقای سیدسیروان حسینی . - آقای محسن پارسانیا - آقای علی مرادی - آقای وحید حاجی زاده - آقای بهنام امیرپورنجف آبادی - خانم محبوبه سجادی - خانم سیده زینب بهشتی - آقای محمد رستم خانی - آقای رسول کریمی مطلوب

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: مهدی مرادی گودرزی - سیدسیروان حسینی - محسن پارسانیا - علی مرادی - وحید حاجی زاده - بهنام امیرپورنجف آبادی - محبوبه سجادی - سیده زینب بهشتی - محمد رستم خانی - رسول کریمی مطلوب

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

Genu recurvatum كه به عنوان اكستنشن بیش از 5 درجه زانو در مرحله ایستادن تعریف شده است، یك اختلال شایع در عملكرد زانو است كه در بیماران مبتلا به سكته مغزی یا TBI و همچنین اختلالات مغزی حركتی مانند MS و پاركینسون وجود دارد كه منجر به بی ثباتی شدید زانو می شود. این مسئله حاكی از شدت عارضه جبران ناپذیری ژنوریكورواتوم روی زانو می باشد كه نتیجه آن بروز مشكلات ارتوپدیك و بدنبال آن ایجاد مشكلاتی در فعالیتهای روزمره زندگی فرد می شود. در مطالعات مختلف، ضعف عضلات اندام تحتانی ،ضعف عضله چهار سر ران و ضعف و اسپاسم الاستنسرها و خم كننده های زانو نیز از علل ایجاد ژنوریكورواتوم محسوب می شود. به طور كلی ، پیاده روی افراد مبتلا به این اختلال بسیار كندتر از افراد عادی بوده و انتخاب سرعت آنها ناكارآمدتر می باشد كه در سالهای بعد، پیاده روی ناكارآمد آنها منجر به خستگی و دفرمیتی های دیگر می شود. راه رفتن كارآمد و مؤثر یك هدف درمانی مهم برای بیماران مبتلا به این اختلال است زیرا تحرك و پویایی با استقلال عملكردی و مشاركت فرد در جامعه در ارتباط است. بدین منظور ارتزی برای درمان و كمك به راه رفتن در بیماران مبتلا به ژنوریكورواتوم یا زانوی هایپر اكستند طراحی شده است. ارتز شامل اسكلت آلومینیومی جهت استحكام، بند های چسبی جهت جلوگیری از حركت ارتز بر زانو، پارچه نئوپرن برای یكپارچگی محصول و حمایت از تمام جهات زانو، مخزن هوا كه در پشت زانو قرار گرفته است و قابلیت افزایش و كاهش حجم توسط پمپ هوا را دارد كه در فاز ایستادن باعث حمایت زانو از خلف و جلوگیری از هایپر اكستند زانومی شود و همچنین در فاز فلكشن و نشستن با فشاری كه به انتهای استخوان فمور و ابتدای استخوان تیبیا وارد میكند ، سبب درمان این عارضه در طولانی مدت می شود ، مفصل بین دو بازو های كناری دارای قابلیت محدودیت حركتی، گیره ها كه فنر روی آنها سوار می شود، باعث جلوگیری از هایپر اكستند زانو و همچنین با ایجاد مقاومت در اكستنشن سبب تقویت عضلات چهار سر می شود ، می باشد. با توجه به نوع خاص طراحی این اختراع و نیز كاربرد وسیعی كه بین بیماران دارای مشكلات مختلف راه رفتن كه در بالا ذكر شد، و عدم وجود نمونه ی داخلی و دارا بودن گام ابتكاری و برتری های ویژه نسبت به نمونه های خارجی، این اختراع می تواند دارای قابلیت صنعتی شدن معرفی گردد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.