شماره اظهارنامه: 139750140003010006
مالک/مالکان: شركت صنعتي زر ماكارون

نوع شخص حقوقي:سهامي خاص شماره ثبت: 300


تاریخ اظهارنامه: 1397/11/27
شماره ثبت : 98624
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1398/02/30
طبقه بندی بین المللی: A23L 23/00

خلاصه اختراع : خلاصه اختراع پستو، سس اسپاگتي به سبك ايتاليايي است كه اخيراً با اقبال بازار جهاني روبرو گرديده است. امروزه طيف وسيعي از سس هاي آماده مصرف براي انواع پاستا در بازار موجود است. به دليل بهبود كيفيت و گسترش دستورالعمل هاي متنوع، مصرف اين محصولات افزايش يافته است. اختراع حاضر محصولات پستو بهبود يافته و با كيفيت جديد و طعم مطلوب ارائه مي دهد كه علاوه بر اين كه مدت نگهداري معادل 2 سال دارد، بدون هيچگونه نگهدارنده اي توليد مي شود و يك سس پستو آماده مصرف را ارائه مي دهد. ايجاد تنوع و نوآوري در طعم و مزه و عطر و بو، متناسب با ذائقه ايراني از ديگر مزيت هاي اختراع حاضر است. بهره برداري از تكنولوژي مدرن و استفاده از خط توليد جديد، به منظور توليد سس پستو كه مشابه هيچكدام از خطوط توليد موجود براي انواع سس هاي مايونز و سالاد و كچاپ و كنسرو نمي باشد. سس پستوي فرموله شده در شركت زر ماكارون براي اولين بار در ايران سسي را فراهم مي كند كه با وجود مواد اوليه مغذي كه اكثراً به صورت تازه و با كيفيت بالا تهيه مي شوند با بكار گيري چندين عامل كنترلي مثل pH، فرايند حرارتي، نوع بسته بندي، محصولي با ماندگاري بالا و بدون نگهدارنده ارائه داده است.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/J49jBPqDw

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...