logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: ساخت و فرمولاسیون شیشه اپال بوروسیلیكات (با ضریب انبساط حرارتی پایین )

اظهارنامه: 1387/02/02

اظهارنامه: 38702112

ثبت: 1387/03/28

ثبت: 49441

مالک/مالکان: مریم كارگر راضی

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: مریم كارگر راضی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف-ادعانامه-نقشه-گزارش داوری

خلاصه اختراع

شیشه های اپال تجارتی موجود خواص شیشه های معمول مشابه سودالایم را دارند. شیشه های بوروسیلیكات كه اكثرا نام تجاری پیركس را دارند دارای خواص منحصر به فردی می باشند كه كاربردهای ویژه ای پیدا كرده اند. ضریب انبساط حرارتی پایین در حدود3/3×10 مقاومت شوك پذیری بالا مقاومت مكانیكی بالا مقاومت شیمیایی بالا و جذب آب پایین از جمله این ویژگی ها هستند. ساخت شیشه های اپال كه خواص بوروسیلیكات را دارا باشند موضوع این اختراع می باشد. استفاده از ماده اپاسی فایر فسفاته كه برای محیط زیست و كاركنان مضر نباشد (مانند فلوئور كه در شیشه اپال تجارتی استفاده می شود) و خوردگی كوره ذوب را موجب نشود از مزایای این نوع شیشه هاست ضمنا مواد اولیه پیشنهادی مقرون به صرفه اقتصادی است. كار تحقیقی مزبور در انستیتو اتوشات آلمان انجام و فرمول توسط اینجانب در دوره تحقیقاتی فوق دكتری حاصل گردید.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.