عنوان اختراع: فرآوری پروتئینك و عناصر معدنی پسته با درصد چرب بسیاركم
اظهارنامه: 1397/08/13
اظهارنامه: 139750140003006639
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1398/03/25
ثبت: 98784
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: آقای قنبر لایی
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد
مخترع/مخترعان: قنبر لایی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
پسته منبعی عالی از پروتئین و حاوی مقدار زیادی پروتئین گیاهی، مواد نشاستهای غنی و دارای مقادیر بسیار بالایی مواد معدنی نظیر آهن، فسفر، مس، روی، منیزیم، كلسیم، پتاسیم، فولات، فیتواسترول و برخی وتیامینها شامل A.D.E.K و كاروتنوئید است كه بسیاری از نیازهای بدن را تأمین میكند. این پروتیئن در برابر سایر پروتیئن ها سرشار از آهن می باشد كه باعث شده اهمیت پروتیئن پسته را دو چندان كند. از طرف دیگرمغز پسته یكی از منابع غنی اسیدهای چرب است، كه مصرف آن برای افرادی كه میزان تری گلیسرید خون بالایی دارند یا چاق هستند، توصیه نمی شود، همچنین به دلیل هضم دشوار آن برای معده برای بسیار افراد از جمله كودكان، افراد كهنسال و بیمار مناسب نیست. بدین منظور پروتئینك پسته ماده است كه از پسته خام بدست می آید كه فاقد اسیدهای چرب(بدون روغن) كه از آن روغن جداسازی می گردد و تركیبات باقی مانده سرشار از پروتیئن ( حدود50 درصد) همچنین مواد نشاستهای غنی و مقادیر بسیار بالایی مواد معدنی نظیر آهن، فسفر، مس، روی، منیزیم، كلسیم، پتاسیم و برخی وتیامینها شامل A.D.E.K و كاروتنوئید است كه بسیاری از نیازهای بدن را تأمین میكند كه پس از جدا سازی تركیبات ذكر شد و فرآوری آن به صورت پودر یا محلول یا جامد تحت عنوان پروتیئنك پسته به جامعه عرض خواهد شد تا تمامی سنین و افراد بسته به نیازشان بصورت مكمل غذایی یا دارویی استفاده نمایند.