logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: دستگاه كمك آبیاركرتی

اظهارنامه: 1391/02/27

اظهارنامه: 13915014000301605

ثبت: 1391/08/27

ثبت: 76333

مالک/مالکان: عباس كمالی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: مهدی كمالی - عباس كمالی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

دستگاه كمك آبیار كرتی چون به صورت كاملا سنتی انجام می گرفته و نیاز به حداقل به دو نفر كارگر بوده و به خصوص در شب ها كه باعث چندین بار سركشی به انتهای كرت نیاز بوده تا سرریز آب مشخص گردد و این حركت ها ایجاد خستگی و ایجاد خسارت مالی و جانی می گردیده. ابتدا جعبه ای تهیه و دو عدد میله آلومنیومی به آن پیچ گردیده به صورتی كه رسانا نباشد و دو عدد سیم سنسور تشخیص آب به آن نصب می گردد و سیم های سنسور از دستگاه الكترونیكی تشخیص آب كه بروی كیت از طریق مقاومت ، خازن ها و ترانزیستورها به وسیله لحیم كاری نصب گردیده و آژیر و چراغ LED نیز به وسیله لحیم كاری اتصال پیدا می كند و انرژی مصرفی از طریق باطری خشك كه توسط شارژر نیز شارژ می گردد . ابتدا زمانی كه كشاورز شروع به آبیاری می نماید با قرار دادن این دستگاه در انتهای كرت كشاورز فقط انتظار می كشد تا آلارم صوتی را در روز و آلارم نوری را در شب رویت كند تا آب را قطع نماید. در صنعت كشاروزی برای آبیاری زمین های كشاورزی به كار می رود .

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.