logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: میكروسكو‍‍پ پلاریزان سنترال استیجی سنگ شناسی از تغییر سیستم نوری و استیج میكروسكوپ زیست شناسی

اظهارنامه: 1398/11/17

اظهارنامه: 139850140003010369

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1399/07/05

ثبت: 102344

طبقه بندی بین المللی:

G02B 21/00
G02B 21/00

مالک/مالکان: آقای امین نویدطلب - شرکت دانش بنیان پترو پژوهش اهورا نوع شخص حقوقی: تعاونی

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: امین نویدطلب - امیرحسین عنایتی بیدگلی - مازیار محمودپور

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

اختراع مورد ادعا، "میكروسكو‍‍پ پلاریزان سنترال استیجی سنگ شناسی از تغییر سیستم نوری و استیج میكروسكوپ زیست-شناسی" می باشد. تنظیم مركزیت (سنتره كردن) میكروسكوپ های پلاریزان موجود در بازار توسط لنزهای شیئی آن ها انجام می-شود و در اثر استفاده ی كوتاه مدت، از تنظیم سنتره خارج شده و باید با پیچ های پایه ی لنزها سنتره شوند كه وقت گیر است، هزینه ی قابل توجهی دارد و با توجه به قیمت و حساسیت بالای این لنزها، تنظیم پی درپی آنان موجب خسارت مالی زیادی می-گردد. همچنین، این میكروسكوپ ها دارای قطعات زیادی هستند كه سبب حساسیت و آسیب پذیری و قیمت بالای آن ها می شود. میكروسكوپ مورد ادعا، از تغییر سیستم نوری و استیج میكروسكوپ های زیست شناسی ساخته شده كه در آن لنزهای شیئی ثابت بوده، و تنظیم مركز یا سنتره كردن در سیستم استیج دوار تعبیه شده كه به سادگی با دست صورت می گیرد و هزینه ی استهلاك لنزها را حذف می كند. همچنین، سادگی قطعات سبب كاهش هزینه ی تولید و كاهش حساسیت در مقابل ضربه شده است. با توجه به سنگ شناسی عمدهدی كربناته در مخازن نفتی ایران و امكان مطالعه ی این سنگ ها توسط میكروسكوپ های ساده تر، میكروسكوپ ساخته شده كاربرد وسیعی در مطالعات بالادستی صنعت نفت دارد. همچنین كاربرد آن در آزمایشگاه ها و كارگاه های نمونه گیری، بسیار مقرون به صرفه خواهد بود.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.