logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: سس سویا بدون تخم مرغ

اظهارنامه: 1397/05/10

اظهارنامه: 139750140003004031

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/04/12

ثبت: 98915

طبقه بندی بین المللی:

A23L 27/00
A23L 27/00

مالک/مالکان: دانشگاه دانشگاه فردوسی مشهد

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: مصطفی مظاهری طهرانی - سمیه پاك سرشت

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

این اختراع مرتبط با حوزه صنایع غذایی زیر گروه سس‎های سالاد است. بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره 2454 از نوع سس فرانسوی كم‌چربی است. سس فرانسوی سویا حاوی فیبر رژیمی سویا، مواد معدنی (مس، آهن، پتاسیم، كلسیم و روی)، پروتئین‎های سویا و چربی غیراشباع می‏باشد و فاقد كلسترول است.وجود پروتئین سویا در این اختراع، به‌دلیل داشتن پروفایل اسیدهای آمینه مناسب، كاهش دریافت كالری، تاثیرات مثبت آن بر چاقی و كنترل وزن، برای سلامت مصرف‌كنندكان مفید است و می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی را كاهش دهد. عدم حضور كلسترول آن‌را برای بیماران هیپركلسترولمی مناسب كرده و در رژیم غذایی افراد گیاه‏خوار نیز می‌تواند مورداستفاده قرار گیرد.به‌منظور تهیه سس فرانسوی سویا ابتدا سوسپانسیونی از آرد سویا با آب‎جوش تهیه و به‌مدت حدود 15 تا 20 دقیقه مخلوط شد. سوسپانسیون تهیه شده سپس به سردخانه منتقل گردید تا كاملا خنك شود. سپس تركیبات موجود در فرمول به‌جز روغن و صمغ‎های گوار و زانتان داخل مخلوط‌كن به آن افزوده شدند و كاملا مخلوط گردیدند. در مرحله بعد روغن موجود در فرمول به صورت قطره قطره به تركیب قبل اضافه گردید. پس از آن و در آخرین مرحله صمغ‎های گوار و زانتان به مخلوط تهیه‎شده اضافه شدند. سس فرانسوی سویای تهیه‎شده به این روش دارای پذیرش حسی بالا و ارزش تغذیه ‏ای خوب و نیز قیمت تمام شده پایین است.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.