شماره اظهارنامه: 139750140003004031

تاریخ اظهارنامه: 1397/05/10
شماره ثبت : 98915
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1397/05/10
طبقه بندی بین المللی: A23L 27/00

خلاصه اختراع : اين اختراع مرتبط با حوزه صنايع غذايي زير گروه سس‎هاي سالاد است. بر اساس استاندارد ملي ايران به شماره 2454 از نوع سس فرانسوي كم‌چربي است. سس فرانسوي سويا حاوي فيبر رژيمي سويا، مواد معدني (مس، آهن، پتاسيم، كلسيم و روي)، پروتئين‎هاي سويا و چربي غيراشباع مي‏باشد و فاقد كلسترول است.وجود پروتئين سويا در اين اختراع، به‌دليل داشتن پروفايل اسيدهاي آمينه مناسب، كاهش دريافت كالري، تاثيرات مثبت آن بر چاقي و كنترل وزن، براي سلامت مصرف‌كنندكان مفيد است و مي‌تواند خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي-عروقي را كاهش دهد. عدم حضور كلسترول آن‌را براي بيماران هيپركلسترولمي مناسب كرده و در رژيم غذايي افراد گياه‏خوار نيز مي‌تواند مورداستفاده قرار گيرد.به‌منظور تهيه سس فرانسوي سويا ابتدا سوسپانسيوني از آرد سويا با آب‎جوش تهيه و به‌مدت حدود 15 تا 20 دقيقه مخلوط شد. سوسپانسيون تهيه شده سپس به سردخانه منتقل گرديد تا كاملا خنك شود. سپس تركيبات موجود در فرمول به‌جز روغن و صمغ‎هاي گوار و زانتان داخل مخلوط‌كن به آن افزوده شدند و كاملا مخلوط گرديدند. در مرحله بعد روغن موجود در فرمول به صورت قطره قطره به تركيب قبل اضافه گرديد. پس از آن و در آخرين مرحله صمغ‎هاي گوار و زانتان به مخلوط تهيه‎شده اضافه شدند. سس فرانسوي سوياي تهيه‎شده به اين روش داراي پذيرش حسي بالا و ارزش تغذيه ‏اي خوب و نيز قيمت تمام شده پايين است.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/8ORDkRxK3

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه