logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: تولید واکس پلی اتیلن اکسید شده در راکتورهای پلاسمایی

اظهارنامه: 1400/07/29

اظهارنامه: 140050140003005889

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1400/10/14

ثبت: 106099

طبقه بندی بین المللی:

C08L 23/06
C08L 23/06

مالک/مالکان: آقای مسعود رحیمی - آقای مهدی پورعبدالله قهفرخی

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: مسعود رحیمی - مهدی پورعبدالله قهفرخی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

در این اختراع هدف ارائه فرآیندی نوین در طراحی راكتوری پلاسمایی، جهت اكسید كردن واكس های پلی اتیلنی است. واكس پلی اتیلن غیر قطبی اند. اما می توان با ایجاد گروه های قطبی نظیر گروه های اسیدی بر روی سطح زنجیره های پلیمر، بر هم كنش مناسبی بین زنجیره های واكس و حلال های قطبی ایجاد نمود و سبب افزایش قابل توجه قیمت واكس گردید. ایجاد گروه های اسیدی بر روی زنجیره های واكس های پلی اتیلنی امری زمان بر است كه در فرایندها زمان این كار به بیش از 7 ساعت با بكارگیری مواد اكسنده خطرناك می رسد. همچنین غیرپیوسته بودن فرایندهای مذكور سبب افزایش زمان اكسیداسیون واكس های پلی اتیلنی می-شود. لذا ایجاد فرآیندی نوین جهت ایجاد گروه های اسیدی بر روی زنجیره های واكس های پلی اتیلنی كه به اصلاح اكسید كردن واكس نامیده می شود از اهمیت ویژه ای برخوردار است. همچنین عدم استفاده از اكسنده های خطرناك مانند بنزوئیل پراكسید نیز در فرایند اكسیداسیون واكس های پلی اتیلنی بسیار اهمیت دارد. در این اختراع با تكیه بر تولید پلاسمای سرد و طراحی سیستم تماس گاز- مایع بر اساس لایه نازك تماسی در داخل راكتور پلاسمایی، بدون استفاده از مواد اكسنده خطرناك، واكس تولیدی در زمانی كمتر از 30 دقیقه به عدد اسیدی بسیار بالا رسیده است. همچنین فرایند طراحی شده فرایندی پیوسته است كه از نظر توان میزان تولید مزیت ها و جاذبه های بسیاری نسبت به فرایندهای غیر پیوسته از نظر صنعتی دارا می باشد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.