logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: سینك خود تنظیم شونده با مكانیزم رفت و برگشتی

اظهارنامه: 1401/01/07

اظهارنامه: 140150140003000060

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1401/06/27

ثبت: 107852

طبقه بندی بین المللی:

E03C 1/04
E03C 1/14
E03C 1/324
E03C 1/04
E03C 1/14
E03C 1/324

مالک/مالکان: حسین سبحانی - خسرو كرمی

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: حسین سبحانی - خسرو كرمی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف-ادعانامه-نقشه-گزارش داوری

خلاصه اختراع

با بالا رفتن استانداردهای بهداشت، رعایت بهداشت در تمام صنایع الزامی شده است. از همین روی نیاز است كه برای انجام برخی امور شخص به طور مكرر دست های خود را بشوید. علاوه بر رعایت بهداشت در برخی از مكان ها به علت كمبود فضا نمی‏توان جای مناسبی را برای شستن دست تعبیه كرد یا این كه ممكن است به علت تغییر كاربری یك مكان كه قبلا جایی برای شستن دست و صورت در آن تعبیه نشده است، نیاز باشد كه جایی برای آن درنظر گرفته شود، اما فضای كافی وجود نداشته باشد. برای رفع این مشكلات عنصر اختراعی حاضر میتواند راه حل مناسبی باشد. با استفاده از این عنصر اختراعی، شخص صرفاً سینك را كه همانند یك كشو است از زیر میز بیرون می‌كشد با بیرون آمدن سینك شیر آب به صورت خودكار باز می‌شود و شخص می‌تواند دست‌های خود را بشوید و با داخل زدن سینك جریان آب به صورت خودكار بسته می‌شود، البته میزان باز شدن شیر آب با میزان بیرون كشیدن سینك نسبت مستقیم دارد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.