اظهارنامه: 1397/07/04
اظهارنامه: 139750140003005438
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1398/05/15
ثبت: 99118
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: نازنین طباطبایی نیکو
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: نازنین طباطبایی نیکو
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
خلاصه اختراع
پایه ی سس تولید شده با گیاهان دریایی فرموله شده است و در آن از عصاره جلبك به جای روغن استفاده شده و به این شكل مقدار مصرف روغن در آن به شدت كاهش یافته و این عصاره دریایی ضمن اینكه فاقد چربی و كربو هیدرات است دارای املاح معدنی و ریز مغذی های فراوانی می باشد و این سس راتبدیل به ماده غذایی فراسودمند می كند كه با جلبك اسپرولینا با بالاترین ارزش غذایی مورد تایید FAO غنی شده می كند. عصاره جلبك گراسیلاریا به خاطر داشتن بافت فیبری قوی بعد از استفاده به فرد حس سیری را القا می كند و باعث كم شدن اشتها میشود و این در دراز مدت منجر به لاغری می شود ضمن اینكه پروتئین جلبك اسپرولینا تمامی اسید های آمینه ضروری جهت رشد و سلامت انسان رادارا بوده و قابلیت كلی هضم این پروتئین ها بالاست و نیز حاوی مقادیر زیادی از تركیبات آنتی اكسیدانی ،اسیدهای آمینه ،پروتئین با كیفیت بالا ،آهن و كلسیم ،اسیدهای چرب غیر اشباع و انواع ویتامین ها شامل تمام ویتامین B2,B6,B8,B12,A,K,E می باشند. این جلبكها دارای خواص ضد ویروسی ، ضد التهاب و ضد تومور بوده وكاهنده چربی خون ،قند خون ،وزن اضافی و مدت زمان بهبود زخم و ناراحتی های معده ،روده و گوارشی می باشند.این خواص آنتی اكسیدانی و آنتی با كتریایی شان منجر به طولانی شدن زمان نگهداری سس و استفاده خیلی كم از مواد نگهدارنده می شود و این نیز از مزایای استفاده از گیاهان دریایی در صنعت غذا می باشد. جلبك ها ،منابع طبیعی تعداد زیادی از تركیبات زیست فعال هستند كه می توانند خواص آنتی اكسیدانی ،ضد میكروبی ،ضد ویروس و.. داشته باشند. بنابراین به دلیل دارا بودن تركیبات شیمیایی متعادل و دارا بودن تركیبات ارزشمندی مانند پروتئین ها ،رنگدانه های كاروتنوئیدی ،ویتامین ها ،اسیدهای چرب ،استرول ها و پلی ساكاریدها ،با توجه به تقاضای روز افزون مواد غذایی سالم ،ارگانیك و فراسودمند می توانند جهت افزایش ارزش تغذیه ای محصولات غذایی استفاده گردند.