logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: سس پایه كم چرب، كم كننده اشتها با گراسلاریا و غنی شده با اسپرولینا

اظهارنامه: 1397/07/04

اظهارنامه: 139750140003005438

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/05/15

ثبت: 99118

طبقه بندی بین المللی:

A23L 33/00
A23L 27/00
A23L 33/00
A23L 27/00

مالک/مالکان: نازنین طباطبایی نیکو

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: نازنین طباطبایی نیکو

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

پایه ی سس تولید شده با گیاهان دریایی فرموله شده است و در آن از عصاره جلبك به جای روغن استفاده شده و به این شكل مقدار مصرف روغن در آن به شدت كاهش یافته و این عصاره دریایی ضمن اینكه فاقد چربی و كربو هیدرات است دارای املاح معدنی و ریز مغذی های فراوانی می باشد و این سس راتبدیل به ماده غذایی فراسودمند می كند كه با جلبك اسپرولینا با بالاترین ارزش غذایی مورد تایید FAO غنی شده می كند. عصاره جلبك گراسیلاریا به خاطر داشتن بافت فیبری قوی بعد از استفاده به فرد حس سیری را القا می كند و باعث كم شدن اشتها میشود و این در دراز مدت منجر به لاغری می شود ضمن اینكه پروتئین جلبك اسپرولینا تمامی اسید های آمینه ضروری جهت رشد و سلامت انسان رادارا بوده و قابلیت كلی هضم این پروتئین ها بالاست و نیز حاوی مقادیر زیادی از تركیبات آنتی اكسیدانی ،اسیدهای آمینه ،پروتئین با كیفیت بالا ،آهن و كلسیم ،اسیدهای چرب غیر اشباع و انواع ویتامین ها شامل تمام ویتامین B2,B6,B8,B12,A,K,E می باشند. این جلبكها دارای خواص ضد ویروسی ، ضد التهاب و ضد تومور بوده وكاهنده چربی خون ،قند خون ،وزن اضافی و مدت زمان بهبود زخم و ناراحتی های معده ،روده و گوارشی می باشند.این خواص آنتی اكسیدانی و آنتی با كتریایی شان منجر به طولانی شدن زمان نگهداری سس و استفاده خیلی كم از مواد نگهدارنده می شود و این نیز از مزایای استفاده از گیاهان دریایی در صنعت غذا می باشد. جلبك ها ،منابع طبیعی تعداد زیادی از تركیبات زیست فعال هستند كه می توانند خواص آنتی اكسیدانی ،ضد میكروبی ،ضد ویروس و.. داشته باشند. بنابراین به دلیل دارا بودن تركیبات شیمیایی متعادل و دارا بودن تركیبات ارزشمندی مانند پروتئین ها ،رنگدانه های كاروتنوئیدی ،ویتامین ها ،اسیدهای چرب ،استرول ها و پلی ساكاریدها ،با توجه به تقاضای روز افزون مواد غذایی سالم ،ارگانیك و فراسودمند می توانند جهت افزایش ارزش تغذیه ای محصولات غذایی استفاده گردند.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.