شماره اظهارنامه: 139750140003009442
مالک/مالکان: آقاي عارف خلخالي

تاریخ اظهارنامه: 1397/11/08
مخترع/مخترعان: عارف خلخالي
شماره ثبت : 99173
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

تاریخ ثبت: 1398/05/23
طبقه بندی بین المللی: A23L 19/15

مشخصات حق تقدم: 1

خلاصه اختراع : اختراع حاضر فرآيند فرآوري و توليد پودر گندم مي باشد. كه يك مكمل غذايي است. و مربوط به حوزه نيازهاي انساني، زير بخش مواد غذايي و سلامتي و بهداشت مي باشد. كه داراي ريزمغذي هاي ضروري بدن بوده و با بالانس كردن بيوفاكتورها باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي گردد. در اين اختراع آزمايشات مهم و دقيقي بصورت شيميايي بر روي موشها انجام شده كه صحت و سلامت آن تاييد گرديده است. اين پودر طي فرآيندي ابتدا براي فعال سازي ژنهاي گندم در معرض يك شوك نامطلوب در دماي صفر درجه سانتيگراد به مدت ۱۲ ساعت قرار مي گيرد. سپس مواد معدني با مقدارهاي معين افزوده، تا به اسيديته ۹ درجه دورنيك، رطوبت ۱۵ تا ۱۸ و فشار ۲ اتمسفر به مدت ۱۲ ساعت برسد. سپس با اعمال شوك رطوبتي و حرارتي مناسب انزيمهاي خاص مثل نئوكلازها وپروتئازها فعال سازي مي گردد. و به ان مواد معدني مثل؛ آهن ۱۰۰ (ppm) در مليون، روي ۱۵۰ (ppm) در مليون، مس ۶۰ (ppm) در مليون، منيزيم۲۳۰ (ppm) در مليون، كلسيم ۱۰۰ (ppm) در مليون، فسفر ۵۰۰ (ppm) در مليون و پتاسيم ۴۲۰ (ppm) در مليون اضافه و رطوبت دانه ها به 75 درصد مي رسد. سپس دانه ها در خشك كن هاي معمولي فن دار در دماي 40 درجه سانتي گراد به مدت 18 ساعت براي رسيدن به رطوبت بين 10-8 درصد قرار ميگيرد و در نهايت با اسياب تبديل به پودر و بسته بندي مي گردد. و با توجه به ازاي هر كيلو وزن بدن، 10 گرم در سه وعده قبل از صبحانه ، نهار و شام با اب ، شير و ... ميل مي شود.

لینک کوتاه این صفحه :

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه