logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: پودر غذایی تقویت كننده سیستمهای بدن با فراوری غلات

اظهارنامه: 1397/11/08

اظهارنامه: 139750140003009442

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/05/23

ثبت: 99173

طبقه بندی بین المللی:

A23L 19/15
A23L 19/15

مالک/مالکان: آقای عارف خلخالی

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: عارف خلخالی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

مشخصات حق تقدم: 1

خلاصه اختراع

اختراع حاضر فرآیند فرآوری و تولید پودر گندم می باشد. كه یك مكمل غذایی است. و مربوط به حوزه نیازهای انسانی، زیر بخش مواد غذایی و سلامتی و بهداشت می باشد. كه دارای ریزمغذی های ضروری بدن بوده و با بالانس كردن بیوفاكتورها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. در این اختراع آزمایشات مهم و دقیقی بصورت شیمیایی بر روی موشها انجام شده كه صحت و سلامت آن تایید گردیده است. این پودر طی فرآیندی ابتدا برای فعال سازی ژنهای گندم در معرض یك شوك نامطلوب در دمای صفر درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ ساعت قرار می گیرد. سپس مواد معدنی با مقدارهای معین افزوده، تا به اسیدیته ۹ درجه دورنیك، رطوبت ۱۵ تا ۱۸ و فشار ۲ اتمسفر به مدت ۱۲ ساعت برسد. سپس با اعمال شوك رطوبتی و حرارتی مناسب انزیمهای خاص مثل نئوكلازها وپروتئازها فعال سازی می گردد. و به ان مواد معدنی مثل؛ آهن ۱۰۰ (ppm) در ملیون، روی ۱۵۰ (ppm) در ملیون، مس ۶۰ (ppm) در ملیون، منیزیم۲۳۰ (ppm) در ملیون، كلسیم ۱۰۰ (ppm) در ملیون، فسفر ۵۰۰ (ppm) در ملیون و پتاسیم ۴۲۰ (ppm) در ملیون اضافه و رطوبت دانه ها به 75 درصد می رسد. سپس دانه ها در خشك كن های معمولی فن دار در دمای 40 درجه سانتی گراد به مدت 18 ساعت برای رسیدن به رطوبت بین 10-8 درصد قرار میگیرد و در نهایت با اسیاب تبدیل به پودر و بسته بندی می گردد. و با توجه به ازای هر كیلو وزن بدن، 10 گرم در سه وعده قبل از صبحانه ، نهار و شام با اب ، شیر و ... میل می شود.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.