عنوان اختراع: پودر غذایی تقویت كننده سیستمهای بدن با فراوری غلات
اظهارنامه: 1397/11/08
اظهارنامه: 139750140003009442
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1398/05/23
ثبت: 99173
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: آقای عارف خلخالی
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: عارف خلخالی
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
مشخصات حق تقدم: 1
خلاصه اختراع
اختراع حاضر فرآیند فرآوری و تولید پودر گندم می باشد. كه یك مكمل غذایی است. و مربوط به حوزه نیازهای انسانی، زیر بخش مواد غذایی و سلامتی و بهداشت می باشد. كه دارای ریزمغذی های ضروری بدن بوده و با بالانس كردن بیوفاكتورها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می گردد. در این اختراع آزمایشات مهم و دقیقی بصورت شیمیایی بر روی موشها انجام شده كه صحت و سلامت آن تایید گردیده است. این پودر طی فرآیندی ابتدا برای فعال سازی ژنهای گندم در معرض یك شوك نامطلوب در دمای صفر درجه سانتیگراد به مدت ۱۲ ساعت قرار می گیرد. سپس مواد معدنی با مقدارهای معین افزوده، تا به اسیدیته ۹ درجه دورنیك، رطوبت ۱۵ تا ۱۸ و فشار ۲ اتمسفر به مدت ۱۲ ساعت برسد. سپس با اعمال شوك رطوبتی و حرارتی مناسب انزیمهای خاص مثل نئوكلازها وپروتئازها فعال سازی می گردد. و به ان مواد معدنی مثل؛ آهن ۱۰۰ (ppm) در ملیون، روی ۱۵۰ (ppm) در ملیون، مس ۶۰ (ppm) در ملیون، منیزیم۲۳۰ (ppm) در ملیون، كلسیم ۱۰۰ (ppm) در ملیون، فسفر ۵۰۰ (ppm) در ملیون و پتاسیم ۴۲۰ (ppm) در ملیون اضافه و رطوبت دانه ها به 75 درصد می رسد. سپس دانه ها در خشك كن های معمولی فن دار در دمای 40 درجه سانتی گراد به مدت 18 ساعت برای رسیدن به رطوبت بین 10-8 درصد قرار میگیرد و در نهایت با اسیاب تبدیل به پودر و بسته بندی می گردد. و با توجه به ازای هر كیلو وزن بدن، 10 گرم در سه وعده قبل از صبحانه ، نهار و شام با اب ، شیر و ... میل می شود.