نسخه آزمایشی
شماره اظهارنامه: 139750140003009513

تاریخ اظهارنامه: 1397/11/10
شماره ثبت : 99209
وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

تاریخ ثبت: 1398/06/02
طبقه بندی بین المللی: A23L 33/00 A23L 1/00 A23L 17/00 A23L 13/00


خلاصه اختراع :

در اين اختراع، سوسيس ماهي با امولسيون حاوي آنتي اكسيدان و روغن تخم ماهي توليد شد. علي رغم فوايد زياد روغن هاي غني از اسيدچرب هاي چندغيراشباعي مثل امگا-3، صنايع توليدكننده محصولات گوشتي رغبت كمي براي غني سازي محصولات خود با اين روغن ها دارند چرا كه اين روغن ها حساسيت بسيار زيادي به اكسيداسيون دارند و پس از زمان كوتاهي، بو و طعم و همچنين ظاهر نامطلوبي در فرآورده ايجاد مي كنند. براي رفع اين مشكل، يك امولسيون پايدار با استفاده از روغن غني از اسيدچرب هاي چندغيراشباعي (كه از تخم ماهي استخراج شد) و آنتي اكسيدان طبيعي (پروتئين هيدروليزشده از تخم چربي گيري شده) توليد شد. اين امولسيون در طول دوره نگهداري مانع اكسيداسيون گسترده روغن شده و امكان استفاده از آن در محصولات گوشتي بدون ايجاد بو، طعم و ظاهر نامطلوب را فراهم مي كند. براي اثبات اين ادعا، سوسيس غني شده با امولسيون پايدار حاوي روغن ماهي و آنتي اكسيدان طبيعي توليد شد. اين سوسيس در طول يك دوره نگهداري 30 روزه، پايداري اكسيداسيوني مناسبي داشته و حاوي مقدار بالايي از اسيدچرب هاي امگا-3 بود.

لینک کوتاه این صفحه : darkob.co.ir/MwmVyxbDq

جهت استفاده از امکانات زیر در این صفحه به حساب کاربری خود وارد شوید و مراحل تایید امتا را به اتمام برسانید.

- نمایش لینک این اختراع در اداره ثبت اختراعات ایران

- ارسال پیام به مالک / مخترع این اختراع (لطفا جهت سوال در خصوص اختراع با شماره های موسسه نوفن تماس نگیرید، پس از ثبت نام در سایت دارکوب، میتوانید به اختراع پیغام دهید)

- نمایش اطلاعات تکمیلی (عکس، متن، و نحوه همکاری) این اختراع

دیگر اختراع/اختراع ها با مالک/مخترع مشابه

Loading...