logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: نشاندارسازی اگزوزوم های اختصاصی گیرنده ی HER2 با رادیوهسته 99mTc"Labeling of HER2 targeted exosomes with 99mTc radio nuclide"

اظهارنامه: 1397/05/18

اظهارنامه: 139750140003004274

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1397/05/18

ثبت: 98301

طبقه بندی بین المللی:

C07K 14/00
A61K 38/00
C12N 9/00
C07K 14/00
A61K 38/00
C12N 9/00

مالک/مالکان: آقای سجاد مولوی پردنجانی - آقای مهدی فروزنده مقدم - آقای علیرضا مردانشاهی - دانشگاه علوم پزشكی مازندران - آقای سید محمد عابدی - آقای سید جلال حسینی مهر - آقای شعبانعلی خداشناس لیمونی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: شعبانعلی خداشناس لیمونی - سید محمد عابدی - سجاد مولوی پردنجانی - سید جلال حسینی مهر - مهدی فروزنده مقدم - علیرضا مردانشاهی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

مطالعات حاكی از آن است كه از اگزوزوم های هدفمند نشان دار شده با رادیونوكلئید ها می توان جهت تشخیص محل تومور استفاده نمود. این كار نیاز به نشانداركردن اگزوزوم با مواد رادیو اكتیو دارد. مطالعات بسیار كمی در زمینه نشاندارسازی این نانوذرات با رادیوایزوتوپها تاكنون صورت گرفته است. از سوی دیگر می توان این نانوذرات را به گونه ای مهندسی نمود كه در سطح آنها لیگند هایی به تمایل بالا به رسپتورهای گوناگون بیان شود. برای مثال تا كنون پپتیدهایی برای اتصال به گیرنده هایی مانند HER2 طراحی شده است. كه می توان آنها را در سطح اگزوزوم بیان نمود و از این رو به نانوذراتی كه به طور اختصاصی به گیرنده HER2 متصل می شوند دست یافت. یكی از این لیگاند ها پروتئین G3 دارپین است. اگزوزم های هدفمند دارای تگ هیستیدینی ( 6 هیستیدین در انتهای لیگاند دارپینی) در سطح خود هستند از این رو با كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ واكنش می دهد و به هیستیدین های لیگاند متصل گردید. دمای محیط برای نشاندارسازی استفاده شد كه به حفظ ساختار و اندازه ی نانوذرات كمك می كند. كنترول كیفی نانوذرات نشاندار در حلال استیك اسید 0.1 ملار با استفاده از TLC انجام شد. از آنجا كه كمپلكس 99mTc(H2O)3(CO)3+ حلال استیك اسید 0.1 ملار در TLC فاكتور بازداری برابر 0.3-0.5 دارد و این مقدار برای نانوذرات برابر صفر است لذا این نانوذرات با رانمان بالا 98 درصد نشاندار شده اند. بررسی های سایز نانوذرات با استفاده از DLS تغیر اندازه ی معنی داری برای نانوذرات قبل و بعد از نشاندارسازی نشان نداد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.