logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: دستگاه رسانگاه ادرار به سطح پوست( conduit)

اظهارنامه: 1397/09/20

اظهارنامه: 139750140003007874

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/06/13

ثبت: 99287

طبقه بندی بین المللی:

A61K 35/22
A61F 2/00
A61K 35/22
A61F 2/00

مالک/مالکان: سیدمحمدكاظم آقامیرمحمدعلی - مریم آقائی - سیدمحمدرضا آقامیرمحمدعلی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: سیدمحمدكاظم آقامیرمحمدعلی - مریم آقائی - سیدمحمدرضا آقامیرمحمدعلی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

بعد از برداشتن مثانه جایگزینی برایه تخلیه ادرار از هر دو حالب به خارج از بدن میباشد . روش استفاده به این صورت است كه قسمت انتهایی دستگاه را كه در تصویر ارئه شده (C) نامگذاری شده است در سمت راست پهلو خارج از پوست قرار میدهیم و لوله (A) كه بلندتر هست را به حالب سمت چپ متصب میكنیم و لوله (B) را كه كوتاه نر است به حالب سمت راست ( علت كوتاه بودن لوله (B) این است كه دستگاه در سمت راست پهلو قرار د ارد و به حالب سمت راست نزدیكتر است.) مزیت این روش به نسبت عمل جایگزین بخشی از روده به جای مثانه در این است كه دوره نقاهت بیمار كمر شده و روده دستكاری نشده عوازض ناشی از برداشت روده و جذب ادرار توسط بافت روده كمتر است.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.