جستجو پیشرفته اختراع
دستگاه توانبخشی مفصل زانو برای انجام تمرینهای غیرفعال و فعال
مالک:دانشگاه فردوسی مشهد
خلاصه اختراع: امروزه استفاده از رباتها در زمينههاي توانبخشي افزايش چشمگيري يافته است. رباتهاي توانبخش براي كمك به افرادي طراحي شدهاند كه دچار ناتوانيهاي حركتي شده و اين مسئله تأثيرات منفي زيادي در زندگي آنها دارد. آسيبهاي فيزيكي موجب ضعف سيستم عضلاني شده و درمان آن شامل مراحل مختلفي ميشود. بيماران در هر مرحله از درمان، تمرينهاي مشخصي را انجام ميدهند تا توان عضلاني آنها به حالت پيش از بروز صدمه بازگردد. رباتهاي توانبخش به عنوان يك ابزار براي كمك فيزيكي به درمانگرها مورد استفاده قرار ميگيرند. ربات يك درجه آزادي توانبخشي مفصل زانو براي انجام مجموعه مشخصي از تمرينهاي توانبخشي در حالت درازكش طراحي شده و در تمام مراحل توانبخشي قابليت استفاده دارد. اين ربات در مرحله اول، با خم و راست كردن مفصل زانو، عضلات درگير را نرم ميكند. در مرحله دوم با اعمال نيروي اصلاحكننده در زمان لازم، به وي كمك ميكند تمرين توانبخشي را تكميل كند. در مرحله سوم نيز در مقابل خمش زانو نيروي مقاوم اعمال ميكند كه اين كار موجب تقويت عضلات آسيبديده خواهد شد.
استخراج، جداسازی، خالص سازی و فرآوری نیكوتین و دیگر تركیبات مؤثره از توتون و تنباكو
مالک:آقای مجتبی مجیری فروشانی - آقای حسین عطائی - و ...
خلاصه اختراع: توليد نيكوتين و ديگر تركيبات مؤثره از قبيل سولانسول و مشتقات نيكوتين از توتون و تنباكو و انواع ضايعات آنها و در نهايت تبديل تفاله توليد شده در سيستم استخراج به كود كمپوست با ويژگي هاي خاص يا تنباكوي ميوه اي (معسل) با درصد نيكوتين تنظيم شده.
كاهش آلودگی فرآیند تولید هیدروفلوئوریك اسید از فلورسپار با اصلاح دما، تركیب درصد و خوردگی راكتور
مالک:آقای حمید میرزکی جدیدی
خلاصه اختراع: در اين اختراع سعي بر رفع مشكلات توليد هيدروفلوئوريك اسيد از خاك فلورسپار مي باشد. اصلي ترين مشكل ما خوردگي بسيار بالاي راكتور اصلي فرآيند بود كه براي رفع آن أولا مقداري از گچ خروجي فرآيند با خاك فلورسپار در يك ميكسر مخلوط و توسط بخار آب گرانوله شده و سپس اين گرانول وارد راكتور شده و اسيد سولفوريك غليظ به آرامي روي آن پاشيده مي شود. با انجام اين تغيير در تركيب درصد خوراك ورودي به راكتور، دماي انجام واكنش نسبت به قبل كاهش مي يابد. ثانيا با تنش زدايي از كف راكتور (توسط مشبك سازي آن) مشگل خوردگي راكتور مرتفع گرديد. دومين مشكل ما آلودگي زيست محيطي زياد اين فرآيند بود كه براي رفع آن أولا هيدروژن فلورايد گازي توليد شده با يك خط لوله به مبدل حرارتي (هوا خنك) و سيكلون منتقل شده كه علاوه بر خنك سازي گازهاي فرآيندي، باعث جداسازي غبارات همراه آن و ريزش مجدد آنها به درون راكتور گرديد. ثانيا با جداسازي بخارات اسيد سولفوريك همراه در اولين برج جذب، علاوه بر كاهش آلودگي محيط، خلوص محصول نيز افزايش مي يابد. ثالثا با هدايت خروجي هواي فن مكنده انتهاي برج هاي جذب به درون اسكرابر و شستشوي هواي خروجي با محلول قليايي (آمونياكي)، باقيمانده گاز اسيدي موجود در هوا توسط محلول آمونياكي جذب و توليد آمونيوم بايفلورايد مي نمايد. بدين ترتيب هواي خروجي از فرآيند كه وارد اتمسفر مي شود عاري از هرگونه آلودگي اسيدي مي باشد.