logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

جستجو پیشرفته اختراع

مشابه ترین
10 اختراع در هر صفحه
ثبت
01تیر1394
اظهارنامه
25شهریور1392

دستگاه سنجش رطوبت چاه ارت و آبیاری مورد نیاز آن

مخترع: احسان صادقیان
مالک: آقای احسان صادقیان

خلاصه اختراع: اين دستگاه براي چاه ارت مختلف طراحي شده است كه ميشود ميزان رطوبت مورد نياز هر شاه تنظيم نمود و هرگاه ميزان رطوبت چاه زير رطوبت تايين شده برسد طبق برنامه تعيين شده به طور خودكار دستگاه شروع به ابياري ميكند و زماني كه رطوبت به حد مطلوب برسد دستگه به طور خودكار ابياريرا قطع ميكند.

ثبت1394
01تیر
اظهارنامه1392
25اردیبهشت
ثبت
20دی1394
اظهارنامه
29آذر1393

نوشابه گازدار پروبیوتیك

مخترع: رضا محمدی - احسان صادقی - و ...
مالک: آقای احسان صادقی - شركت روز نوش آدینه - آقای رضا محمدی - و ...

خلاصه اختراع: خلاصه اختراع: طراحي و توليد صنعتي نوشابه گازدار پروبيوتيك به اين صورت است كه براي تهيه نوشابه گازدار موادي كه استفاده مي‌شوند عبارتند از نسبت هاي مختلف شكر به استويا (حذف حدقل 20 درصد شكر مصرفي) ، گاز CO2 و پس از انجام مخلوط سازي و تهيه شربت، شربت خام براي گرفتن ناخالصي‌هاي درشت وارد فيلتر فلزي ميشود بعد از اين مرحله شربت به مخازن تهيه شربت اصلي مي‎رود، در اين محل عصاره و اسيد سيتريك براي تهيه نوشابه پرتقالي(كانادا) و اسيد فسفريك براي تهيه كولا اضافه مي‌شود و سپس سوش هاي مختلف پروبيوتيك مانند باسيلوس كواگولانس مقاوم ه كاملا در شرايط توليد نوشابه مي توانند زنده بمانند به شربت افزوده شده و به سمت فيلر گاز هدايت مي‌شود.و سپس درب بندي انجام مي گيرد. سپس در دماي يخچالي 5 درجه سلسيوس مورد نگهداري قرار گرفته تا در دوره هاي زماني مختلف از نظر شاخص هاي (pH، اسيديته قابل تيتر، پتانسيل احيا، قابليت زيستي ميكروارگانيسم ها) مورد ارزيابي قرار گيرد. نتايج كل باكتريهاي زنده در زمانهاي مختلف بر اساس روش كشت مخلوط بررسي و ثبت قرار گرفت. نتايج نشان داد كه قابليت زيستي پروبيوتيك هاي استفاده در اين نوع نوشابه پس 30 روز دروره نگهداري يخچالي cfu/ml107 و خواص حسي در سطح قابل قبول بود .

ثبت1394
20دی
اظهارنامه1393
29اردیبهشت
ثبت
09اسفند1396
اظهارنامه
08دی1395

ربات ثابت / متحرك كنترل پذیر انسان نما، جهت اعلام هشدار با قابلیت پرچم زنی و تعقیب مسیر"Controllable Static/Dynamic Humanoid Robot for Warning Announ...

مخترع: جواد جهان پور - مجتبی پرقوه - احسان صادقی - و ...
مالک: آقای احسان صادقی - آقای جواد جهان پور - آقای مجتبی پرقوه - و ...

خلاصه اختراع: ربات پرچم زن Flagger Traffic Robot بخش ب : زيربخش حمل و نقل و ترابري در موقعيت هاي مختلفي نياز به اعلام خطر، هشدار و كنترل مسيرها، وسايل نقليه و افراد ميباشد؛ عدم اطلاع رساني و پرداختن به اين موضوعات و يا حتي استفاده از روش هاي نامناسب، عامل بسياري از خسارات جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان بوده و هست. در اين اختراعات با مكانيزه كردن و ارائه روش ها و سيستم هاي جديد براي اين امور، اقدام به كاهش خطرات و افزايش كارآيي و بهره وري از سرمايه هاي ملي ميكنيم. اهداف اين اختراعات : كاهش خسارات و تلفات انساني و مالي در تصادفات با موانع و علائم راهداري كاهش خسارات و تلفات انساني و مالي ناشي از انحرافات و انسدادات مسيرها به وسيله افزايش كارآيي روش هاي هشدار و كنترل مكانيزه كردن سيستم هاي راهداري و راهوري به صورتي كه در شرايط مختلف آب و هوايي امكان پذير و كارآ باشد بهينه كردن كاربري نيروي انساني در مشاغل و مسئوليت هاي راهداري جلوگيري از هدر رفت سرمايه هاي ملي چه با كاهش خسارت مختلف جاني و چه با استفاده از بهينه كردن استفاده از سرمايه هاي موجود برجستگي هاي اين اختراعات : كاهش خسارات و افزايش چشم گير كارآيي علائم اخطار دهنده عملياتي شدن ربات در شرايط آب و هوايي مختلف عملياتي شدن ربات ها بي نياز به نيروي انساني كاربرد براي شرايط مختلف و نياز هاي مختلف با توجه به كنترل پذيري وقابليت تنظيم و شخصي سازي تك تك ربات ها به سادگي و بدون نياز به عمليات خاص يا حتي ابزار خاص زيبايي و جلوه بخشي به شهر به خصوص با توجه به اينكه در مواقع نياز به چنين ربات هايي معمولا محيط كارگاهي يا در حال بازسازي و همراه با خرابي هايي ميباشد. هزينه هاي كم تعميرات و نگه داري ربات ها با بهره گيري هوشمندانه از مكانيزم ها و سيستم هاي كارآمد از كاربردهاي اين اختراعات نيز ميتوان به موارد زير اشاره كرد: كاربردهاي متعدد در نظام مهندسي و شهرداري نظير پرچم زن هنگام ابياري فضاي، انواع عمليات هاي شهري، انواع عمليات هاي ساختماني و كارگاهي، تغيير مسير ها گود برداري و هشدار هاو... كاربردهاي متعدد براي پليس استفاده در ترافيك ها، چهارراه ها، پليس راه ها، راهپيمايي ها و انواع عمليا هاي مختلف كاربردهاي متعدد براي اورژانس استفاده در انواع عمليات هاي اورژانس و زمان بحران در مناطق خسارت ديده و... كاربردهاي متعدد براي مدارس كاربردهاي متعدد براي ديگر ارگان هاي دولتي نظير ادارات برق، آب، تلفن، و... كاربردهاي متعدد براي اشخاص و ارگان هاي خصوصي در نهايت با توجه به كاربرد هاي متعدد اين روبات ها كه به تفسير ياد ميشود؛ به نظام مهندسي، مدارس، شهرداري، اروژانس و پليس پيشنهاد مي شود به «الزام كردن اين محصولات بر سازمان ها و نهادهاي ذيربط ايشان براي كاهش هدر رفت سرمايه هاي جاني مالي كشور عزيزمان».

ثبت1396
09اسفند
اظهارنامه1395
08اردیبهشت
ثبت
18شهریور1397
اظهارنامه
22فروردین1397

ساخت نقاط كوانتومی گاما آلومینا با ناخالصی نقره جهت درمان انواع سرطان

مخترع: مرآت كریمی - احسان صادقی - مصطفی زاهدی فر - و ...
مالک: آقای مصطفی زاهدی فر - آقای احسان صادقی - آقای مرآت كریمی - و ...

خلاصه اختراع: ساخت نقاط كوانتومي آلومينا با ناخالصي نقره (γ-Al2O3:Ag) جهت درمان انواع سرطان انجام شد. داروي پروتوپورفيرين (PpIX) يك داروي تجاري شده در درمان سرطان‌ مي‌باشد كه در كشورهاي پيشرفته و درحال‌توسعه بسيار زياد از آن استفاده مي‌شود. اما اين دارو فقط براي بيماري‌هاي پوستي و سرطان‌هايي با عمق كم استفاده مي‌شود. با ساخت نقاط كوانتومي (چهار نانومتر) نانوذرات γ-Al2O3:Ag و متصل كردن به داروي تجاري پروتوپورفيرين (PpIX) اثر درماني آن چندين برابر مي‌شود و تنها روي سلول‌هاي سرطاني اثر مي‌گذارد و كمترين اثر روي سلول‌هاي سالم را دارند. همچنين با اين كار محدوديت استفاده از داروي (PpIX) براي سرطان‌هاي كم‌عمق برطرف شده و مي‌توان اين دارو را در درمان تومورهاي عميق نيز به كار گرفت. نانوذرات در اين روش به‌عنوان منبع تحريك (منبع نور) دارو پروتوپورفيرين (PpIX) استفاده مي‌شوند و چون نشر فوتون از نانوذرات تا بيشتر از 5 دقيقه بعد از قطع منبع بيروني ادامه دارد، مي‌توان نانوذرات در بيرون از بدن تحريك نمود و سپس به بدن تزريق تا اثر تخريبي پرتو منبع بيروني بر بدن از بين مي‌رود. همچنين نانوذرات γ-Al2O3:Ag به‌تنهايي مي‌توان به‌عنوان يك داروي هدفمند و هوشمند همانند پروتوپورفيرين (PpIX) استفاده كرد با اين تفاوت كه نانوذرات شرايط ساخت راحت‌تر و هزينه كمتري دارند.

ثبت1397
18شهریور
اظهارنامه1397
22اردیبهشت
ثبت
14آبان1399
اظهارنامه
19شهریور1399

تولید بستنی رژیمی سین بیوتیك غنی شده با ویتامین D"Production of dietetic symbiotic ice cream enriched with vitamin D"

مخترع: احسان صادقی - فاطمه رزمجو - مریم عزیزی لعل آبادی - و ...
مالک: آقای احسان صادقی

خلاصه اختراع: شواهد كافي و قانع كننده هزاران سال مصرف مواد غذايي نشان مي دهد كه فراورده‌هاي لبني تاثير قطعي در سلامت و حفظ آن و بقا و طول عمر دارد. ميزان مصرف سرانه سالانه لبنيات هر فرد در ايران بسيار نااميد كننده و كمتر از يك ليوان در روز است. مصرف سرانه لبنيات روزانه در ايران حدود ۱۳۰ تا ۱۵۰ گرم و در سال حدود ۶۶ كيلوگرم است(آمار سال ۱۳۹۷). از طرف ديگر طبق تحقيقاتي كه در دهه 80 در ايران صورت گرفت 76 درصد نوجوانان، 86 درصد زنان باردار، 60 درصد ميان‌سالان و 90 درصد مراجعان بيمار‌ستان‌ها در ايران كمبود ويتامين‌ د دارند. در ميان محصولات لبني، بستني مي تواند بستر مناسبي براي حمل پروبيوتيك ها و پريبيوتيك ها محسوب گردد. همچنين غني سازي بستني با ويتامين D به دلايل مدت زمان نگهداري بالا بدون تغيير ايجاد در ويژگي ها، كارايي اثربخشي مطلوبي ايجاد كرده همچنين مقبوليت آن در تمام رده هاي سني و مناسبت ماتريكس آن در انتقال پروبيوتيك ها، جايگاه ويژه اي در ميان محصولات پروبيوتيك ايجاد مي نمايد. اما يك مشكل اساسي ديگر كالري بالاي آن به دليل درصد شكر وچربي بالاي آن مي باشد كه سعي مي گردد تا ۳۰ درصد آن را كاهش داد بدن اينكه اثر نامطلوبي در طعم ، بافت و ارگانولپتيك محصول ايجاد گردد. در واقع گستره وسيعي از شيرين¬كننده¬ها در فرمولاسيون بستني مورد استفاده قرار گرفته¬اند كه شامل شيرين¬كننده¬هاي طبيعي و مصنوعي مي¬باشند. با تمام فوايدي كه ساكاروز به عنوان يك شيرين¬كننده طبيعي با ويژگي عملكردي ممتاز دارد مصرف آن به دليل ارتباط آن با برخي مشكلات سلامتي نظير پرفشاري خون، بيماريهاي ايسكميك قلبي، فساد دندان، چاقي، افزايش سطح گلوكز و مقاومت به انسولين براي بيماران مبتلا به ديابت مضر است. از اين رو نيز به دليل مسائل اقتصادي و تكنولوژيكي پژوهش¬هاي روز افزوني جهت جايگزيني مناسب شكر با ساير شيرين¬كننده ها در دست انجام است. شيرين¬كننده¬هاي طبيعي برخلاف قندهاي رژيمي عوارض جانبي روي بدن ندارند و جايگزين مناسبي براي ساكاروز محسوب مي¬شوند مطالعه حاضر جهت بررسي اثر افزودن شربت گلوكز، اينولين، لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس و ويتامين D در فرمولاسيون بستني انجام شد كه علاوه بر ايجاد طعم مناسب، بستني فانكشنال يعني داراي خواص پروبيوتيكي و پري بيوتيكي به همراه ويتامين D توليد مي شود. باكتري هاي پروبيوتيك به طور مطلوبي تعادل فلور م

ثبت1399
14آبان
اظهارنامه1399
19اردیبهشت
ثبت
12مرداد1401
اظهارنامه
10بهمن1400

تولید فیلم بسته بندی ضدكپكی برپایه پلی وینیل الكل وكیتوزان حاوی امولسیون اسانس دارچین و رزماری جهت پوشش نان تست

مخترع: احسان صادقی - شمیمه عظیمی سلیم - مریم عزیزی لعل آبادی - و ...
مالک: خانم مریم عزیزی لعل آبادی - آقای احسان صادقی - و ...

خلاصه اختراع: Production of anti-mold packaging film based on polyvinyl alcohol and chitosan containing emulsion of cinnamon and rosemary essential oils to cover toast bread

ثبت1401
12مرداد
اظهارنامه1400
10اردیبهشت
ثبت
12مهر1401
اظهارنامه
21دی1400

تولید فیلم خوراكی ضد كپكی حاوی اسانس های رزماری و دارچین برای پوشش مغزها (بادام و پسته )

مخترع: شمیمه عظیمی سلیم - آروین افراه - احسان صادقی - و ...
مالک: خانم شمیمه عظیمی سلیم - و ...

خلاصه اختراع: به منظور كاهش اثرات نامطلوب زيست محيطي بسته بندي هاي غير قابل تجزيه در دو دهه اخير در كشورهاي پيشرفته توجه خاصي به بسته بندي هاي زيست تجزيه پذير شده است. فيلم¬ها و پوشش¬هاي خوراكي به صورت لايه¬هاي نازكي از مواد خوراكي بر روي سطح مواد غذايي يا ميان تركيبات آن¬ها قرار مي¬گيرند. مهمترين مشكلات بسته بندي هاي زيست تخريب پذير و خوراكي :حلاليت و نفوذپذيري بالا، مقاومت حرارتي كم ،ميزان عبور نور بالا و قدرت كششي كم مي باشد كه اين دلايل باعث شده است كاربرد اين نوع بسته بندي ها محدود شود. در اين اختراع ابتدا 3 گرم ژلاتين را در آب حل كرده بااستفاده از همزن مغناطيسي تهيه شد , و سپس 5/1گرم كربوكسي متيل سلولز را در آب حل كرده بااستفاده از همزن مغناطيسي تهيه شد سپس محلول ژلاتين _ كربوكسي متيل سلولز به نسبت 4:1 تهيه شد . سپس پلاستي سايزر (گليسرول)،امولسيون اسانس رزماري و دارچين در مقادير مختلف 5%-1%-2% برحسب ماده خشك به محلول ژلاتين _ كربوكسي متيل سلولز اضافه شد گرديد و به مدت 30 دقيقه تركيب شدند. نتايج نشان داد كه فيلم خوراكي توليد شده داراي خواص مكانيكي و ضد ميكروبي بالا مي باشد و همچنين نفوذپذيري برخي نمونه ها نسبت به نمونه هاي شاهد كاهش يافت.افزودن اسانس به فيلم ژلاتين _ كربوكسي متيل سلولز سب افزايش چشمگير خاصيت آنتي اكسيداني فيلم هاي توليد شده نسبت به نمونه شاهد شد . و نيز در بررسي ميزان عبور نور از فيلم خوراكي نتايج نشان داد كه در ناحيه UV ( nm250) هيچ گونه عبور نوري از بسته بندي مورد نظر مشاهده نشد. هر چه فيلم خاصيت سدكنندگي بيشتري در برابر UV داشته باشد مناسب تر است و مي تواند سبب جلوگيري از فساد اكسيداسيوني در مواد غذايي بسته بندي شده گردد

ثبت1401
12مهر
اظهارنامه1400
21اردیبهشت
ثبت
05فروردین1402
اظهارنامه
19شهریور1401

تولید مكمل غذایی فراسودمند ژل رویال غنی سازی شده

مخترع: مهسا میریان - احسان صادقی - داود سلیمانی نجف آبادی - و ...
مالک: آقای داود سلیمانی نجف آبادی - خانم مهسا میریان - و ...

خلاصه اختراع: در اين اختراع مكمل غذايي فراسودمند ژل رويال غني سازي شده به فرم زير زباني كه با ويتامين D و E در مقادير روزانه توصيه شده غني شده است. ژل رويال حاوي انواع ويتامين هاي محلول در آب و املاح مي باشد ولي از نظر ويتامين هاي D و E فقير مي باشد. غني سازي ژل رويال با ويتامين D مي تواند به تكميل ارزش تغذيه اي ژل رويال كمك نمايد و احتمالاً سبب افزايش اثرات فراسودمند آن شود. فقر ويتامين E در ژل رويال سبب حساسيت اسيد چرب غير اشباع منحصر به فرد آن نسبت به اكسيداسيون و تخريب مي گردد و افزودن ويتامين E با اين محصول سبب حفظ اين تركيب در ژل رويال مي گردد. در اين مكمل غذايي فراسودمند ژل رويال غني سازي شده به فرم زير زباني تهيه شده است كه سبب جذب سريع و موثرتر تركيبات فعال موجود در ژل رويال در بدن مي شود. Production of royal jelly as functional enriched food

ثبت1402
05فروردین
اظهارنامه1401
19اردیبهشت
ثبت
14بهمن1402
اظهارنامه
18آبان1402

تولید قهوه‌ی فراسودمند در جهت كاهش اكراتوكسین A موجود در دانه قهوه

مخترع: محمدمعین بهمنی - احسان صادقی - مریم عزیزی لعل آبادی - و ...
مالک: و ...

خلاصه اختراع: نوشيدني قهوه كه يكي از محبوب ترين نوشيدني ها در سراسر دنيا محسوب مي‌گردد از برشت، پودركردن و دم‌آوري دانه قهوه به دست مي‌آيد. مهمترين تركيبات قهوه؛ كافئين و تركيبات فعال زيستي يعني فنلها وآلكالوئيدها هستند كه با ايفاي نقش محافظتي و آنتي اكسيداني منجر به پيشگيري و يا كمك به درمان بسياري از بيماري‌ها مي‌شوند. اين نوشيدني طي سال ها به دومين تجارت جهاني تبديل شده است. مجموع صادرات قهوه در سراسر جهان از ژوئن 2020 تا مه 2021 به 7/7 ميليون تن رسيد كه توليد تخميني آن بيش از 10 ميليون تن بود و در سال 2020/2021، حدود 63/166 ميليون كيسه 60 كيلوگرمي قهوه در سراسر جهان مصرف شد. صنعت قهوه مرتبا روش‌هاي خلاقانه‌اي براي دم آوري آن ارائه مي‌كند كه از جمله‌ي جديدترين آن‌ها، توليد قهوه‌ي سرد دم مي‌باشد كه در دماهاي پايين و زمان‌ طولاني دم‌آوري تهيه شده و منجر به بروز ويژگي‌هاي حسي و فيزيكوشيميايي خاصي مي‌شود. بر اساس مطالعات علمي، قهوه‌اي كه به صورت گرم دم مي‌شود بسيار اسيدي‌تر از قهوه سرد است و برخي مي‌گويند قهوه سرد حتي داراي طعم شيرين تر به دليل اسيديته كمتر آن است. از طرفي،كافئين از مهمترين تركيبات قهوه است كه محتواي آن به دماي آب دم، زمان، فشار استخراج و آسياب بستگي دارد. اندازه دانه، روش برشته شدن دانه قهوه و گونه قهوه نيز همگي بر محتواي كافئين اثرگذارند. يك عامل مهم در افزايش حلاليت تركيبات قهوه استفاده از آب داغ است كه در مورد قهوه‌ي سرد دم اين مورد با افزايش زمان خيساندن دانه در آب ولرم تا سرد جايگزين مي‌شود پس به لحاظ محتواي كافئين در اين نوع خاص نوشيدني به مشكلي بر نمي‌خوريم هرچند كه مقدار آن در قهوه‌ي گرم دم بالاتر خواهد بود .قهوه سرد دم، صنعت قهوه را به ويژه در ماه هاي گرم تابستان نشاط بخشيده است. اين نوع قهوه معمولاً بلافاصله پس از آماده سازي يا پس از نگهداري كوتاه مدت در شرايط يخچال مصرف مي گردد كه اصلي ترين مشكل آن تغييرات ميكروبي در نگهداري طولاني مدت است. دانه قهوه مي تواند به وسيله مايكوتوكسيني به نام اكراتوكسينA كه متابوليت ثانويه‌ي كپك هايي مانند آسپرژيلوس و پني سيليوم است، آلوده شود. از جديدترين روش هاي حذف اين مايكوتوكسين مي‌توان روش هاي حذف زيستي توسط گونه هاي پروبيوتيك را نام برد كه علاوه بر به حداقل رساندن ميزان اكراتوكسين مي‌توانند به اين قهوه خاصيت فراسود Producing of functional coffee in order to reduce ochratoxin A in coffee beans

ثبت1402
14بهمن
اظهارنامه1402
18اردیبهشت
ثبت
05اسفند1402
اظهارنامه
05شهریور1402

تولید همبرگر فراسودمند با میزان روغن اشباع كاهش یافته بر پایه اولئوژل صمغ شاهی و صمغ باریجه

مخترع: بهار امیری
مالک: خانم بهار امیری - آقای احسان صادقی - و ...

خلاصه اختراع: استفاده از همبرگر به عنوان يك فراورده گوشتي روز به روز در حال افزايش است اما با توجه به به كارگيري چربي جامد در فرمولاسيون اين ماده غذايي خطر افزايش كلسترول خون و ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي مي تواند در پي داشته باشد. چربي يكي از اجزاي اصلي فرمولاسيون همبرگر مي باشد. در صنعت به دليل صرفه اقتصادي و حفظ حالت بافت محصول از روغن هاي جامد استفاده مي شود كه ريسك ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي را افزايش مي دهد، بنابراين بايد به دنبال جايگزيني براي آن بود. اولئوژل ها در واقع ژل هايي هستند كه فاز پيوسته آن ها روغن است و براي ايجاد ساختار شبكه مانند عوامل ژل ساز مختلف مورد نياز است كه مي‌توانند از جنس پروتئين يا پلي ساكاريد باشند. پس، از آن ها در جهت كاهش ميزان مصرف روغن جامد و حفظ انسجام بافتي فرآورده استفاده مي شود. روغن سويا از لوبياي سويا به دست مي آيد كه حاوي 85% محتواي اسيد چرب غير اشباع مي باشد و منبع خوبي از اسيد هاي چرب ضروري مثل لينولئيك اسيد و اولئيك اسيد مي باشد. . بنابراين، با توجه به ويژگي هاي ذكر شده براي روغن مذكور اين روغن مي تواند به همراه عوامل ژل ساز صمغ دانه شاهي و صمغ باريجه جهت ايجاد اولئوژل و به كارگيري آن در همبرگر و ايجاد يك محصول فراسودمند مورد استفاده قرار بگيرد. Production of functional hamburgers with reduced amount of saturated oil based on cress seed gum and ferula gummosa gum

ثبت1402
05اسفند
اظهارنامه1402
05اردیبهشت
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.