logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

جستجو پیشرفته اختراع

مشابه ترین
10 اختراع در هر صفحه
ثبت
19شهریور1390
اظهارنامه
29تیر1390

طراحی وساخت مخزن هیدرید فلزی دارای آبگرد با ماده LaNi5

مخترع:امید بیات - روح اله عظیمی راد - سید مصطفی ساداتی - و ...
مالک:امید بیات - روح اله عظیمی راد - حسین تارقلی زاده - و ...

خلاصه اختراع: مخزن ساخته شده در پاسخگويي به پايان يافتن سوخت هاي فسيلي و از طرف ديگر آلايندگي اين سوخت ها و بعنوان جايگزيني پاك و تجديدپذير به جاي آنها مي باشد. مخزن ساخته شده مي تواند بعنوان منبع اصلي سوخت پيل هاي سوختي در توليد انرژي الكتريكي خصوصا در صنعت حمل و نقل مورد استفاده قرار بگيرد. بعنوان مثال در صنعت خودروسازي حمل و نقل ريلي و دريايي ، موتور، اسكوتر و غيره همچنين بعنوان منبع سوخت جهت توليد انرژي الكتريكي و بطور كلي هر جا كه از مخازن هيدروژني استفاده مي شود جايگزين مناسبي خواهد بود. مخزن هيدريد فلزي ساخته شده حاوي مواد جاذب هيدروژن LaNi5 مي باشد كه به راحتي و در دماي محيط قادر به جذب و واجذب هيدروژن است. انتقال حرارت اين مخزن از طريق سامانه آبگرد در نظر گرفته شده صورت مي گيرد.

ثبت1390
19شهریور
اظهارنامه1390
29اردیبهشت
ثبت
19شهریور1390
اظهارنامه
29تیر1390

طراحی و ساخت مخزن هیدرید فلزی دارای آبگرد با ماده Ti-V-Cr-Fe-Mn

مخترع:حسین تارقلی زاده - سید مصطفی ساداتی ارمكی - و ...
مالک:حسین تارقلی زاده - امید بیات - روح اله عظیمی راد - و ...

خلاصه اختراع: مخزن ساخته شده در پاسخگويي به پايان يافتن سوخت هاي فسيلي و از طرف ديگر آلايندگي اين سوخت ها و بعنوان جايگزيني پاك و تجديدپذير به جاي آنها مي باشد. مخزن ساخته شده مي تواند بعنوان منبع اصلي سوخت پيل هاي سوختي در توليد انرژي الكتريكي خصوصا در صنعت حمل و نقل مورد استفاده قرار بگيرد. بعنوان مثال در صنعت خودروسازي حمل و نقل ريلي و دريايي ، موتور، اسكوتر و غيره. همچنين به عنوان منبع سوخت جهت توليد انرژي الكتريكي و بطور كلي هر جا كه از مخازن هيدروژني استفاده مي شود جايگزين مناسبي خواهد بود. مخزن هيدريد فلزي ساخته شده حاوي مواد جاذب هيدروژن Ti-V-Cr-Fe-Mn مي باشد كه به راحتي در دماي محيط قادر به جذب و واجذب هيدروژن است. انتقال حرارت اين مخزن از طريق سامانه آبگرد در نظر گرفته شده صورت مي گيرد.

ثبت1390
19شهریور
اظهارنامه1390
29اردیبهشت
ثبت
30مرداد1390
اظهارنامه
18خرداد1390

تولید آلیاژ جاذب هیدروژن TI-V-CR-MN-FE

مخترع:امید بیات - روح اله عظیمی راد - حسین تارقلی زاده - و ...
مالک:روح اله عظیمی راد - حسین تارقلی زاده - سید مصطفی ساداتی - و ...

خلاصه اختراع: آلياژ Ti-V-Cr-Mn-Fe يكي از جاذب هاي هيدروژني است كه به خاطر داشتن ظرفيت بالاي جذب هيدروژن در دماي محيط توجه پژوهشگران عرصه هيدريد فلزي را به خود جلب كرده است. براي ذخيره سازي هيدروژن در اين آلياژ از اين آلياژ در مخازن هيدريد فلزي استفاده مي شود. براي توليد اين آلياژ از سيستم هاي ذوب تحت خلاء استفاده شده است. دماي ذوب و استحصال اين آلياژ 1900 درجه سانتي گراد مي باشد مشخصات هيدروژني آلياژ توليد شده در جدول زير آمده است. اين مشخصات براي 3 گرم آلياژ اندازه گيري شده است.

ثبت1390
30مرداد
اظهارنامه1390
18اردیبهشت
ثبت
30مرداد1390
اظهارنامه
18خرداد1390

طراحی و ساخت مخزن هیدرید فلزی خنك شونده با هوا با ماده LANI5

مخترع:محمدصابر صراف زاده قدیمی - حسین تارقلی زاده - و ...
مالک:محمدصابر صراف زاده قدیمی - سید مصطفی ساداتی - و ...

خلاصه اختراع: مخزن ساخته شده در پاسخگويي به پايان يافتن سوخت هاي فسيلي و از طرف ديگر آلايندگي اين سوخت ها و بعنوان جايگزيني پاك و تجديدپذير به جاي آنها مي باشد. مخزن ساخته شده مي تواند بعنوان منبع اصلي سوخت پيل هاي سوختي در توليد انرژي الكتريكي خصوصا در صنعت حمل و نقل مورد استفاده قرار بگيرد. به عنوان مثال در صنعت خودروسازي حمل و نقل ريلي و دريايي ، موتور، اسكوتر و غيره. همچنين بعنوان منبع سوخت جهت توليد انرژي الكتريكي و بطور كلي هر جا كه از مخازن هيدروژني استفاده مي شود جايگزين مناسبي خواهد بود. مخازن هيدريد فلزي ساخته شده حاوي مواد جاذب هيدروژن مي باشد كه به راحتي و در دماي محيط قادر به جذب و وا جذب هيدروژن است. انتقال حرارت اين مخزن نيز از طريق هوا و بدنه صورت مي گيرد.

ثبت1390
30مرداد
اظهارنامه1390
18اردیبهشت
ثبت
27فروردین1390
اظهارنامه
15اسفند1389

طراحی و ساخت دستگاه سیورت اتوماتیك

مخترع:حسین تارقلی زاده - علی خیاطان - سید مصطفی ساداتی - و ...
مالک:سید مصطفی ساداتی - حسین تارقلی زاده - علی خیاطان - و ...

خلاصه اختراع: خلاصه طراحي و ساخت دستگاه سيورت اتوماتيك دستگاه سيورت دستگاهي براي اندازه گيري مشخصات هيدروژني مواد جامد همچون هيدريدهاي فلزي، تركيبات كربني، MOF ها و غيره مي باشد. آلياژ هاي جاذب هيدروژن در مخازن هيدريدي فلزي و براي ذخيره كردن هيدروژن مورد استفاده قرار مي گيرد. مشخصات هيدروژني كه دستگاه قادر به اندازه گيري آنهاست عبارتند از: سينتيك جذب و واجذب هيدروژن، ميزان ذخيره سازي هيدروژن، دماي جذب و واجذب هيدروژن، فشار تعادلي و فشار اشباع آلياژ ، بدست آوردن ناحيه تخت در فشار تعادلي، تعيين طول عمر نمونه و تعيين نحوه فعالسازي آلياژ ـ اين دستگاه كه از طريق رايانه كنترل مي شود همزمان با اندازه گيري مشخصات هيدروژني مواد، مشخصات آن را به صورت نمودارهاي گرافيكي و جداول اطلاعات بر روي صفحه نمايشگر نمايش مي دهد. همچنين اين اطلاعات در رايانه ذخيره شده و اطلاعاتي قابل حمل در اختيار كاربر قرار مي دهد. اين نرم افزار اين قابليت را به كاربر مي دهد كه آزمون هاي مختلف را به صورت اتوماتيك، نيمه اتوماتيك و دستي انجام دهد.

ثبت1390
27فروردین
اظهارنامه1389
15اردیبهشت
ثبت
27فروردین1390
اظهارنامه
15اسفند1389

تولید آلیاژ جاذب هیدروژن LaNi5

مخترع:سید مصطفی ساداتی - حسین تارقلی زاده - سعید صفا - امید بیات - و ...
مالک:سید مصطفی ساداتی - حسین تارقلی زاده - امید بیات - سعید صفا - و ...

خلاصه اختراع: خلاصه آلياژ جاذب هيدروژن LaNi5يكي از جاذب هاي هيدروژني است كه به خاطر داشتن شرايط مناسب كاري بعنوان مهمترين آلياژ جاذب هيدروژني تجاري مطرح است. براي ذخيره سازي هيدروژن در اين آلياژ، از اين آلياژ در در مخازن هيدريد فلزي استفاده مي شود. براي توليد اين آلياژ از سيستم هاي ذوب تحت خلاء استفاده شده است. دماي ذوب اين آلياژ 1500 درجه سانتي گراد است.

ثبت1390
27فروردین
اظهارنامه1389
15اردیبهشت
ثبت
15اسفند1389
اظهارنامه
11بهمن1389

طراحی و ساخت ستون شتابدهنده الكترواستاتیكی 150 كیلو وات

مخترع:حسین تارقلی زاده - سیدمصطفی ساداتی - و ...
مالک:سیدمصطفی ساداتی - حسین تارقلی زاده - و ...

خلاصه اختراع: ستون شتابنده الكترواستاتيكي ساخته شده شامل 12 الكترود فلزي از جنس آلومينيوم و استيل و 11 قطعه سراميكي بين آنها تشكيل شده كه با چسب مخصوصي به يكديگر متصل شده اند. با تقسيم 150 كيلوولت بين الكترودها؛ ذرات باردار تشكيل شده در چشمه يوني، از آن استخراج و با تشكيل باريكه الكترون/يون توسط الكترودها ابتدا كانوني و سپس خنك مي شود بطوريكه پوش باريكه موازي با محور در طول ستون قرار مي گيرد. سپس باريكه توسط الكترودهاي شتابدهنده تا انرژي مورد نظر شتاب خواهند گرفت. اين ستون براي رساندن ذرات به انرژي هاي مورد نظر و انجام واكنش هاي هسته اي استفاده مي شود. بعنوان مثال براي توليد راديوداروها، توليد نوترون ؛ توليد پاره هاي شكافت و غيره. ستون شتاب دهنده تشكيل شده از : 1- 12 الكترود فلزي از جنس آلومينيوم و استيل 2- 11 قطعه سراميكي بعنوان عايق

ثبت1389
15اسفند
اظهارنامه1389
11اردیبهشت
ثبت
15اسفند1389
اظهارنامه
04بهمن1389

طراحی وساخت دستگاه اندازه گیری مشخصات هیدروژنی مواد به صورت دستی

مخترع:محمدصادق ناصری - سیدمصطفی ساداتی - حسین تارقلی زاده - و ...
مالک:محمدصادق ناصری - حسین تارقلی زاده - سیدمصطفی ساداتی - و ...

خلاصه اختراع: دستگاه سيورت، دستگاهي براي اندازه گيري مشخصات هيدروژني مواد جامد همچون هيدريدهاي فلزي؛ تركيبات كربني؛ MOF ها و غيره مي باشد. اين دستگاه از 6 عدد شيرفشار بالا، لوله هاي 1/8 اينچ؛ يك عدد فشار سنج ديجيتالي، يك عدد فشارسن عقربه اي، مخزن كاليبره و راكتور تشكيل شده است. براي اندازه گيري مشخصات هيدروژني مواد، نمونه درون راكتور قرارگرفته و پس از فعالسازي به روش حجمي مشخصات هيدروژني از روي تغييرات فشار خونده و اندازه گيري مي شود.

ثبت1389
15اسفند
اظهارنامه1389
04اردیبهشت
ثبت
15اسفند1389
اظهارنامه
06بهمن1389

دستگاه ذوب قوس الكتریكی روباتیك تحت خلاء

مخترع:فرامرز عادلی - حسین تارقلی زاده - سید مصطفی ساداتی - و ...
مالک:حسین تارقلی زاده - سید مصطفی ساداتی - فرامرز عادلی - و ...

خلاصه اختراع: طراحي و ساخت دستگاه ذوب قوس الكتريك روباتيك تحت خلاء دستگاه ذوب قوس الكتريك روباتيك تحت خلاء (VAR) براي ذوب فلزات و آلياژهاي حساس به اكسيژن و آلياژهاي خاص استفاده مي شود. با ساخت اين دستگاه كه جزء كالاهاي تحريمي است مي توان پروژه هاي زيادي را در زمينه مواد،شيمي، فيزيك و غيره تعريف و اجرائي نمود. در صفحه بعد تصويري از دستگاه نشان داده شده است. قسمت اصلي دستگاه VAR عبارتنداز : 1- محفظه خلاء به حجم 150 ليترو از جنس استيل است. 2- تجهيزات خلاء كه شامل پمپ روتاري و ديفيوژن است. 3- سامانه روباتيك و كنترل كننده آن كه حركت در سه جهت را فراهم مي كند. 4- سامانه قوس الكتريكي با الكترود تنگستني 5- منبع تغذيه كه يك يكسوساز 1000 آمپري است. 6- قالب مسي آبگرد 7- سامانه خنك كننده

ثبت1389
15اسفند
اظهارنامه1389
06اردیبهشت
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.