logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: بدمینتون شوتر هوشمند

اظهارنامه: 1393/04/14

اظهارنامه: 139350140003003773

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1394/09/08

ثبت: 87328

طبقه بندی بین المللی:

A47B
A63B 49/00
A47B
A63B 49/00

مالک/مالکان: آقای امیر حیدری - آقای كامران قربانیان

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: كامران قربانیان - امیر حیدری

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

این اختراع یك وسیله صنعتی در رشته ی تربیت بدنی ( بدمینتون ) می باشد ، جهت آموزش حرفه ای برای ورزشكاران رشته بدمینتون طراحی و ساخته شده است . به طور كلی این اختراع مدل ساز تمام ضربه های رشته بدمینتون است و بیشتر در داخل سالن و ورزشگاه ها استفاده می شود و به علت ویژگی های خاصی كه دارد می توان راستای شلیك توپ های بدمینتون را تغییر دهد و یا قدرت شلیك آن ها را افزایش یا كاهش دهد . ویژگی مهم و اصلی این اختراع این است كه می تواند در یك ثانیه چهار عدد توپ یا بیشتر پرتاب كند . این ویژگی هم قابل تنظیم است ( طبق تحقیقات و آزمایشات تئوری و عملی به این نتیجه رسیده ایم كه بازیكن نمی تواند چهار توپ و یا بیشتر از آن را كه از دستگاه در عرض یك ثانیه شلیك می شود را دفاع كند و باعث سردرگمی او می شود ، به همین علت دستگاه را روی شلیك این تعداد توپ در ثانیه تنظیم نمی كنند و همیشه كمتر از آن تنظیم می كنند ) و به مربی ویا فردی كه می خواهد از این دستگاه استفاده كند این امكان را می دهد كه به بازیكنی كه درحال آموزش دیدن است تمام ضربات دلخواه كه با تغییر زاویه راستای شلیك و قدرت آن است و حتی تعداد توپی كه در ثانیه شلیك می شود را تنظیم كند و به بازیكن بزند . این دستگاه شامل دو نوع شلیك توپ است ، یكی تمام اتوماتیك و به صورت كاملا رندوم ( نیازی نیست مربی و یا فرد آموزش دهنده پیشه دستگاه باشد و با رموت كنترلی دستورات را به دستگاه می دهند و دیگر با دستگاه كاری نخواهند داشت تا پایان تمرین ) ، دیگری هم به صورت منطقی و خاص است كه آن هم به این صورت است كه مربی و یا فرد آموزش دهنده می تواند پیشه دستگاه باشد و یا در طرفه دیگری باشد( پیشه دستگاه نباشد ) و با ریموت كنترلی كه برای دستگاه ساخته شده ضربه های خاص و متفاوت را زده و به صورت كاملا انتخابی ( انتخاب نوع ضربه توسط مربی و دستور به دستگاه با ریموت كنترل ) به دستگاه فرمان دهد . در این نوع شلیك ها كه توسط خود مربی به دستگاه فرمان داده می شود ، می توان ضربات تكراری و یا كاملا مجزا ( با تغییر راستا و قدرت شلیك و یا تعداد شلیك توپ در یك زمان خاص ) به طرف بازیكن شلیك كرد و او را آموزش داد .

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.