logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: هد اسلات اسپری چسب حرارتی"Slot Application Fiberized Hot Melt Glue Spray Technology"

اظهارنامه: 1396/10/27

اظهارنامه: 139650140003012424

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1398/01/21

ثبت: 98333

طبقه بندی بین المللی:

B05C 5/00
B05B 7/00
B05C 5/00
B05B 7/00

مالک/مالکان: آقای حامد محمودپورقمصر

وضعیت اعتبار: اعتبار دارد

مخترع/مخترعان: حامد محمودپورقمصر

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

پوشش دهی سطوح و اجسام مختلف توسط چسب گرم (حرارتی) یكی از نیازهای اصلی صنایع می باشد. این پوشش دهی توسط تجهیزاتی با اشكال مختلف و كاربردهای گوناگون انجام می شود. معمولا پوشش ها از طریق هدهای مالشی، هدهای ریزشی و پوشش بصورت رول كوتینگ می باشد ولی بحث ما در مورد هدهای اسپری با قابلیت انواع پاشش می باشد. امروزه یكی از نیازهای اساسی كاهش هزینه تولید و افزایش سرعت آن می باشد. معمولا توسط گان های اسپری مصرف چسب بین 50 تا 70 درصد كاهش می یابد زیرا لایه بصورت تارعنكبوتی و تنفسی بر روی جنس، پوشش داده می شود و در ضمن سرعت تولید می تواند حدود 10 برابر در بعضی از موارد افزایش یابد. یكی از بحث های اصلی استفاده از لایه های تنفسی در صنایع تجهیزات پزشكی، سلولزی و... می باشد. قبلا پوشش دهی لایه ها بصورت فیلم غیر تنفسی انجام می شده است كه باعث بسیاری از بیماری ها، حساسیت ها و غیر قابل استفاده بودن تجهیزات می گردید ولی طبق قوانین جدید بهداشت، در كلیه محصولات سلولزی بهداشتی و پزشكی می بایستی از لایه های تنفسی استفاده شود كه این خود به اهمیت استفاده از تجهیزات اسپری چسب حرارتی را افزایش می دهد. تجهیزات اسپری چسب گرم كه جهت اتصال لایه ها به یكدیگر بصورت تنفسی استفاده می شوند قبلا از شركت های مطرح مانند Nordson، ITW ، Robatech تهیه می شده كه هزینه تمام شده این تجهیزات بسیار بالا و همچنین خدمات پس از فروش آنها در ایران وجود نداشت و در دوران تحریم نیز جهت تامین قطعات، مشكلات زیادی داشتیم، از این رو شروع به طراحی تجهیزاتی كردیم كه بتواند این عملیات را انجام دهد و همچنین تجهیزات و متریال موردنیاز آن را بتوانیم در داخل كشور تهیه نماییم. خاطر نشان می كنیم كه بحث طراحی و ساخت هدهای اسپری چسب Hot melt می باشد و اكیدا با تجهیزات اسپری چسب سرد متفاوت می باشد.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.