عنوان اختراع: روشی برای تشخیص ترشیدگی دانه های روغنی، دانه ها و آجیل ها"METHOD FOR DETECTING THE RANCIDITY OF OILSEEDS, SEEDS AND NUTS"
اظهارنامه: 1398/07/28
اظهارنامه: 139850140003006484
طبقه بندی بین المللی :
ثبت: 1399/06/30
ثبت: 102272
طبقه بندی بین المللی:
مالک/مالکان: دانشگاه تکنیسچه یونیورسیتات گراز Technische Universitaet Graz - شرکت اینسورت جی ام بی اچ Insort GmbH
وضعیت اعتبار: اعتبار دارد
مخترع/مخترعان: اریچ لیتنر Erich LEITNER - گونتر ولفگانگ پالتاوف Günther Wolfgang PALTAUF
فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
مشخصات حق تقدم: شماره اظهارنامه حق تقدم: PCT/AT2018/060075تاریخ اظهارنامه حق تقدم: 1397/01/31کشور ادعای حق تقدم: اتريششماره اظهارنامه حق تقدم: A 50322/2017تاریخ اظهارنامه حق تقدم: 1396/02/01کشور ادعای حق تقدم: اتريش
خلاصه اختراع
روشی برای تشخیص ترشیدگی دانه های روغنی، دانه ها و آجیل ها
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه