logo
login
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

درباره ما
درباره پایگاه دارکوب
نقض حقوق IP !
قوانین و مقررات
امکانات

اختراع
جستجو اختراع
اعلان اختراع جدید
روز جهانی IP
ثبت اختراع PCT
طبقه بندی بین المللی
آمار اختراعات
افزونه جستجو مرورگرها

علامت تجاری
جستجو علامت تجاری
ثبت علامت تجاری
امکانات و راهنما
طبقه بندی

اشتراک
اشتراک

سؤالات متداول
سؤالات متداول

تماس
تماس
جستجوگر دارایی فکری دارکوب

ویرایش پروفایل

داشبورد
مکالمات
دارایی فکری من
اختراع
برگزیده
اعلان
علامت تجاری
سابقه جستجو
برگزیده
اعلان
اشتراک ها
مالی
کیف پول
تراکنش ها
جستجوگر مالکیت فکری دارکوب

عنوان اختراع: راكتور الكتروهیدروترمال برای سنتز نانوساختارها با مورفولوژی معین"Electrohydrothermal reactor for synthesis of nanostructures with a specific morphology"

اظهارنامه: 1399/04/22

اظهارنامه: 139950140003003463

طبقه بندی بین المللی :

ثبت: 1399/10/09

ثبت: 103320

طبقه بندی بین المللی:

C01G 23/00
C01G 23/00

مالک/مالکان: آقای محمود طبیب پوردیزجی - آقای سیدحبیب اله كاظمی قهفرخی

وضعیت اعتبار: اعتبار ندارد

مخترع/مخترعان: محمود طبیب پوردیزجی - ندا باتوانی - سیدحبیب اله كاظمی قهفرخی

فایلهای ضمیمه (فقط با اینترنت داخلی):
شرح و توصیف
-
ادعانامه
-
نقشه
-
گزارش داوری

خلاصه اختراع

راكتور الكتروهیدروترمال برای سنتز نانوساختارها با مورفولوژی و ابعاد معین به كار می رود. نانو ساختارها از اهمیت ویژه ای به دلیل كاربرد در زمینه های مختلف از قبیل انرژی، الكترونیك ،.....برخوردارند. در این راستا از روش‌های متعددی برای تولید نانومواد استفاده می شود. معروف ترین روش های سنتز نانومواد عبارتند از: روش های مكانیكی، رسوب دهی شیمیایی بخار (CVD)، رسوب فیزیكی بخار (PVD)، روش آئروسل، كندوپاش یا اسپاترینگ، هیدروترمال و سولوترمال، میكروامولسیون و مایسل معكوس، سل-ژل، رسوبگذاری، احیای الكتروشیمیایی، تخریب حرارتی، سونوشیمی و لیتوگرافی. در بین این روشها، روش های نشست الكتروشیمیایی و هیدروترمال به دلیل سادگی و توانایی بالا در كنترل اندازه و شكل ذرات، مورد توجه بسیاری از محققین و صاحبان صنایع قرار گرفته اند. در این اختراع با تركیب دو روش هیدروترمال و الكتروشیمیایی به طراحی و ساخت راكتور الكتروهیدروترمال پرداخته ایم. راكتور الكتروهیدروترمال حاضر را می توان با تعداد الكترودهای متفاوت (دو الكترودی،سه الكترودی،چهار الكترودی، و یا بیشتر) مورد استفاده قرار داد كه به عنوان مثال ما در اینجا برای سنتز كنترل شده نانوذرات از سیستم چهار الكترودی (از دو الكترود كار، یك رفرنس و یك الكترود مقابل) استفاده كرده ایم. در ظرف الكتروهیدروترمال، الكترودها به شكلی قرار گرفته اند كه قابلیت تحمل فشار و دمای بالای محفظه هیدروترمال را داشته باشند. برای این كار چهار رابط الكتریكی به شكلی به ظرف هیدروترمال وصل شده اند كه فشار داخلی ظرف هیدروترمال دچار افت نشود و بتواند دمای بالا را تحمل كند. به عنوان نمونه-ای از كاربردهای این روش، ابتدا نانوساختارهای كبالت اكسید را در داخل ظرف الكتروهیدروترمال سنتز كرده و در ادامه كبالت مازاد از ظرف الكتروهیدروترمال به كمك روش الكتروشیمیایی بر روی الكترود استیل تثبیت می-شود و سپس مس با روش الكترولیز به داخل ظرف الكتروهیدروترمال آزاد می شود و پس از گذشت ٤ساعت نانوساختارهای كبالت اكسید با پوشش اكسید مس تولید می شود.

بازگشت به جستجو اختراع
ارسال پیام
دسترسی اختراع
مخترع مشابه
امکانات اختراع
ّ
امکانات علامت
آدرس

البرز، کرج، کمالشهر، پارک علم و فناوری البرز، ساختمان جی 4، پلاک 713

جهت مشاهده شماره تلفن، کلیک کنید.
دانلود مستقیم اپلیکیشن
darkob.co.ir

موتور جستجو مالکیت فکری دارکوب با هدف تجمیع و مانیتور دارایی های فکری ثبت شده در ایران در حوزه مالکیت صنعتی قصد دارد امکان جستجو پیشرفته در این دارایی ها را برای کاربران ایرانی و غیر ایرانی دقیق تر، سریع تر و آسان تر کند. ادامه مطلب را در صفحه درباره دارکوب مطالعه کنید.

لطفا جهت تماس با مالک/مخترع یا خرید محصول با شماره های سایت دارکوب تماس نگیرید. مراحل تایید هویت در دارکوب را انجام داده و به اختراع پیام دهید. صنایع و شرکت ها می توانند جهت برطرف کردن نیازهای فناوارنه با دارکوب تماس بگیرند.

کلیه اطلاعات این سایت متعلق به پایگاه تحلیل و جستجو دارایی فکری دارکوب می باشد و استفاده از آن با ذکر نام منبع بلامانع است.